Home Patru muresence vor titlul de Miss World Romania

Patru muresence vor titlul de Miss World Romania

3 min read
0
0
238

În această seară, la Buşteni, va avea loc finala concursului de frumuseţe care va desemna reprezentantele României la Miss World, Miss Globe, Miss Supranational, Miss Intercontinental şi Miss Tourism Queen International.

Ca de obicei atunci cînd vorbim despre un concurs de Miss, reprezentantele sexului frumos din Târgu-Mureş vor fi prezente cu şanse mari la titlurile supreme puse în joc. Denisia Pârlea, Anca Pop, Mădălina Vigh şi Beatrix Hack, reprezentând Agenţia Malio din Târgu-Mureş, vor defila în ţinute aparţinând unor tineri designeri români şi în lenjerie intimă, încercând astfel să impresioneze juriul format din specialişti în modelling că merită să reprezinte România la concursurile internaţionale de frumuseţe. Miss World România este totodată un bun prilej pentru oraşul nostru de a-şi promova frumuseţile pe plan internaţional, fetele urmând să pătrundă cu un CV puternic în lumea modellingului.

Având în vedere numeroasele premii pe care această competiţie le pune la bataie, concurentele au pentru ce lupta. Modelele agenţiei noastre au participat de-a lungul timpului la multe competiţii de miss, deci din acest punct de vedere putem spune că suntem avantajate faţă de concurenţă. Sperăm ca fetele noastre să fie încoronate, mai ales că şansele sunt reale în acest sens”, ne-a declarat Alina Ceuşan, director de imagine în cadrul Agenţiei Malio.

Târgu-Mureşul are un palmares bogat în ceea ce priveşte concursurile de frumuseţe şi „industria” modellingului. Anul trecut, Alina Sărmăşan, elevă la Colegiul Pedagogic, a câştigat finala concursului Miss „f” România, în timp ce Kopacz Boroka a fost desemnată cea mai frumoasă fată la concursul Miss Intercontinental România 2007.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…