Home Expoziţie din suflet de copil

Expoziţie din suflet de copil

2 min read
0
0
352

Mai mulți elevi ploieșteni și-au pus creativitatea în slujba semenilor. Realizând o serie de obiecte decorative neconvenționale, cu care au realizat o expoziție cu vânzare într-un spațiu sacru, speră să obțină fonduri pentru a ajuta nevoiașii.

O expoziţie inedită este găzduită, de câteva zile, în Catedrala Eroilor Tineri din Ploieşti.
Mai mulţi elevi au făcut tablouri cu hârtie rulată, pentru a-şi ajuta semenii.
Flori, fluturi, crucifixuri şi icoane încadrate cu floricele din hârtie rulată, totul demonstrează în această expoziţie bun gust, talent şi dăruire. Micii creştini au lucrat totul cu gândul că minunăţiile făcute de ei vor ajuta pe cei mai puţin norocoşi.
“Noi monitorizăm câteva zeci de familii din asociația parohiei “Fapta creștină”. Aceste familii primesc constant, în fiecare lună, câte un pachet consistent constând în alimente, în rechizite, dacă este cazul…”, a declarat preotul Claudiu Băzăvan.
Tabloaşele respective se vând cu preţuri modice, cuprinse între 1 leu şi 30 de lei, şi oricine vrea să ajute, dar să îşi şi înfrumuseţeze casa este binevenit la biserică să le admire și să cumpere câte ceva, cu credința în suflet că face o faptă bună. Raluca EPARU

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …