Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Fa-ti vacanta la Scoala de Vara de la Azuga. Vezi ce cursuri ti s-au pregatit

Fa-ti vacanta la Scoala de Vara de la Azuga. Vezi ce cursuri ti s-au pregatit

7 min read
0
0
470

Lloyd’s Register Romania organizeaza in acest an in cadrul Scolii de Vara doua cursuri aparte: Curs ‘New Quality Manager’ 18 – 20 Iulie, Azuga si  Curs ‘Auditor Refresher’ 26 – 27 Iulie, Azuga.

Pe langa deja traditionalele cursuri de Auditori Interni si Externi, Lloyd’s Register Romania isi propune ca prin aceste cursuri sa aprofundeze doua teme de actualitate si se adreseaza celor care vor sa se specializeze in acest domeniu.

Cursul ‘New Quality Manager’ se adreseaza celor care doresc sa aprofundeze cerintele si gestionarea unui sistem de management al calitatii. Acest curs este ideal daca ocupati sau intentionati sa ocupati aceasta pozitie si doriti sa va dezvoltati abilitatile necesare pentru indeplinirea cat mai eficienta a acestui rol sau daca doriti sa implementati sau sa imbunatatiti sistemul dumneavoastra de calitate pentru a va sprijini afacerea/activitatea.

Ce veti invata?

Pe parcursul acestui curs veti invata: • cum sa acoperiti cerintele pozitiei de Manager Calitate / Manager al Sistemelor de Calitate si cum sa gestionati aceste sisteme cat mai eficient • cerintele standardului ISO 9001 si cum relationeaza acestea intre ele pentru a forma un sistem robust • necesitatea documentarii sistemelor si proceselor si care sunt metodele folosite • sa concepeti politici de calitate si obiective care sa sprijine afacerea dumneavoastra • sa planificati si sa gestionati auditarea interna a sistemului • cum sa eliminati cauzele problemelor prin actiuni corective eficiente • sa dezvoltati cadrul necesar ca analiza efectuata de management sa fie un proces cat mai adecvat si eficient • sa implementati procese care sa genereze imbunatatire continua • la ce sa va asteptati din partea unui audit de terta parte

Cursul ‘Auditor Refresher’ este dedicat tuturor celor care au participat de-a lungul timpului la un curs de formare auditori interni, indiferent de organizatia care a derulat cursul sau de referential.

Care sunt subiectele abordate?

Evenimentul nostru isi propune ca, o data pe an – in cadrul scolii de vara, sa actualizeze cunostintelor auditorilor fata de cele mai recente modificari aparute in standardele ce reglementeaza in mod direct aceasta activitate, sau indirect prin cerintele normativelor de certificare si acreditare.

Suplimentar, sunt abordate elementele scolii traditionale LRQA de audit (cei 6 pasi ai evaluarii), precum si auditarea pe baza de risc.

Exercitiile practice au in vedere identificarea si tratarea radacinii cauza a unei neconformitati si metodele utilizabile pentru evaluarea eficacitatii actiunilor corective.

Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) este structura operationala din cadrul Lloyd’s Register care efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 50 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania acopera:

– Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, PAS220, etc)

– Servicii de instruire( Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

– Servicii de verificare (EU-ETS)

Ne-am bucura ca aceste cursuri sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa le parcurgem impreuna in cadrul Scolii de Vara

O prezentare detaliata a fiecarui curs gasiti pe site-ul nostru www.lrqa.ro !

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer. Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…