Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Fără E-uri în alimente, din 2013

Fără E-uri în alimente, din 2013

1 min read
0
0
440

Potrivit ultimelor decizii ale Comisiei Europene, din iunie 2013, alimentele vor conţine mai puţine E-uri. Aditivii nu vor mai fi permişi în paste făinoase, pâine simplă, miere, apă, suc de fructe, iaurt, unt sau compot. Nici mezelurile sau brânzeturile nu scapă de reglementările europene. Din 2013, numărul aditivilor permişi va scădea serios. Până atunci, putem alege singuri ce mâncăm, consultând lista pusă la dispoziţie de Comisia Europeană. Puţini sunt românii care înainte de a cumpăra un produs se gândesc să vadă ce conţine. Pentru majoritatea, cel mai important este termenul de valabilitate, apoi preţul şi abia la urmă eticheta. Singurele produse care nu vor fi afectate de legile Comisiei Europene sunt dulciurile, snacks-urile, sosurile şi băuturile aromatizate, care vor avea în continuare destul de multe E-uri.

httpv://www.youtube.com/watch?v=524VSeQU_7o

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…