Feerie de lumini la Bușteni

2 min read
0
0
838

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins orașul Bușteni. Mii de beculețe s-au aprins în seara de Moș Niculae, sub privirile entuziasmate a sute de copii și adulți.

DSC_2918

Și Moș Crăciun și-a făcut apariția în mulțime, ceva cam devreme ce-i drept, și a împărțit daruri micuților care au fost cuminți, ajutat fiind chiar de primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin și de câteva crăciunițe.

DSC_4025

Pentru prima dată în stațiunea de la poalele munților Bucegi a fost creat „orășelul lui Moș Crăciun”. Mii de leduri au dat viață figurinelor: oameni de zăpadă, sania moșului trasă de reni, îngerași și evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuții veniți special să vadă orașul împodobit pentru sărbătorile de iarnă.

totpal daily news

Emanoil Savin, împreună cu nepotul său de numai un an Timothy, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase și figurinele care au împânzit parcul central.

DSC_3955

Seara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii ”Mugur” din Câmpulung Muscel, iar cei care au înghețat de frig au primit vin fiert și ceai cald.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…