Home Festivalul “Reggae Pon di Hills” de la Teliu – editia a III-a

Festivalul “Reggae Pon di Hills” de la Teliu – editia a III-a

6 min read
0
0
271

Reggae Pon di Hills este numele festivalului ce va reuni o serie de nume mai mult sau mai puţin cunoscute în materie de reggae: DAN-I , Kogaion Sound System, Irie Worriors Sound şi mulţi alţii. Festivalul este deja la a treia ediţie şi aşa cum şi-a obişnuit deja fanii intrarea este liberă şi toţi iubitorii genului sunt aşteptaţi la eveniment.

Ne revedem cu totii pe “Dealurile din Teliu”.

Cu aceasta ocazie, avem placerea de a va anunta cativa dintre noii artisti care si-au confirmat prezenta la Reggae Pon Di Hills 2011.
Cu o vechime de peste zece ani pe scena sound system internationala, Dan-I, membru fondator al Imperial Sound Army ne va onora cu prezenta lui pentru prima oara in Romania pentru un session plin de vibratii pozitive. Vocalist si producator originar din Italia, Dan-I imbina sonoritatile roots si dub in cea mai pura traditie sound system si are la activ colaborari cu artisti si label-uri ca:  Alpha&Omega, Slimmah Sound, Roots Injection, Moa Anbessa, Jah Vision si multi altii.
Mai multe detalii:  http://www.imperialsoundarmy.com
Kogaion Sound System, primul si singurul sound reggae din Romania isi va desfasura selectiile de roots pe boxe fabricate artizanal si caracterizate de linii de bass unice. La program , roots and culture si decibeli multi peste dealuri si vai , timp de trei zile, la Teliu. Nume grele de pe scena internationala au avut ocazia sa isi exerseze arta pe difuzoarele homemade de la Kogaion Sound System : legenda sound system-ului britanicAba Shanti-l , Kenny Knotts, Vibronics , Soom-T , Madu Messenger, Jah Tool si Jah Militant sunt doar cateva dintre ele.
Mai multe detalii: http://www.myspace.com/kayafoundation
Irie Warriors Sound este un proiect pus la cale de catre doi oameni prezenti de ceva timp pe scena din Romania care imbina traditia Roots Reggae jamaicana si britanica, cu productile dub actuale sau old school. Selectiile variate, de la dub, roots reggae, dubstep, drum and bass compunan un tablou complet al culturii muzicale Sound System de la inceputuri pana in zilele noastre.
FRESH UPDATES
Avem placerea de a va anunta prezenta mai multor artisti la editia 2011 a evenimentului Reggae Pon Di Hills.
Este vorba de:
 • – Dorian (Selecta) – Oldies, Roots, Dub – strictly vinyl style
 • – Rastafairy (Selecta) – Roots 
 • – US – Faya Foundation (Selecta) – Digital Reggae
 • – Phlo Da Shaolin (Selecta) – New Roots, Dancehall
 • – Dani – Dubstep set
 • – Cougin (Selecta) – Dub & Dubstep set
 • – ZRO – Dubstep set
 • – Loco – Dubstep set
 • – Supafly (Selecta) – Dub and Roots Reggae
 • – Droo (Selecta) – Roots 
 • – General Escu (Selecta) – Roots 
 • – Sheba (Selecta) – Oldies, Roots, Dub

LOCATIE EVENIMENT:

CU MASINA:

Pentru cei care vin cu masina traseul este cel de mai jos.
Dupa ce ati ajuns in Brasov, mai aveti aproximativ 20 km de parcurs pe DN 10in directia Buzau. Veti traversa comunele Harman, Prejmer, Stupinii Prejmerului  apoi intrati in valea Teliului si in satul cu acelasi nume (TELIU). Dupa ce treceti de primarie, continuati putin pana la primul drum forestier de pe partea stanga insemnat cu numele “Fataciune”. Dupa ce faceti stanga urcati putin pana veti auzi bassul… Ati ajuns.

CU TRENUL – BRASOV INTORSURA – BUZAULUI: 
Pentru cei care vor calatori cu trenul, va fi putin mai complicat dar merita pe de o parte pentru peisajele superbe pe care le veti putea admira si pe de alta parte pentru pretul redus a calatoriei. Din Brasov, adresati-va la ghiseul Regiotranspentru a achizitiona bilete pe ruta Brasov – Teliu (aprox. 3 lei) Din statia Teliuiesiti in sosea si continuati in directia Intorsura Buzaului,mergeti aproximativ 2 km pana la acealasi drum forestier “Fataciune”… Stanga pana veti simti vibe-urile pozitive…

CONTACT: rpdhromania@gmail.com
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…