Home Festivalul “Zilele orasului Comarnic”

Festivalul “Zilele orasului Comarnic”

3 min read
0
0
240

Primaria orasului Comarnic si Consiliul Local Comarnic organizeaza in perioada 8-10 octombrie, editia a IV-a a Festivalului “Zilele orasului Comarnic”.
Deschiderea oficiala din acest an va avea loc vineri, 8 octombrie, la ora 16, si va incepe cu o parada a portului popular, prezentata de catre prescolarii si scolarii din orasul Comarnic, care vor sustine si un program artistic si vor participa la concursul “Cel mai autentic costum popular”.
In cele trei zile de festival, locuitorii orasului Comarnic sunt asteptati sa participe la diverse evenimente, concerte in aer liber de muzica pop, rock, spectacole folclorice, piese de teatru pentru cei mici si concursuri in diverse locatii din oras. Vor fi prezente ansambluri de dansuri populare ale orasului Comarnic, dar si din orasele invecinate.
Publicul prezent la sarbatoarea orasului va fi provocat la un concurs interactiv cu tema “Comarnicul, de la prima atestare documentara pana in zilele noastre“, precum si la diverse concursuri sportive.
Ziua de sambata, 9 octombrie va fi dedicata familiilor din oras care au implinit peste 50 de ani de casatorie si care se vor intalni cu primarul orasului, Dorian Botoaca, la Casa de Cultura din localitate, unde va fi oficiata, simbolic, cununia acestora.
Seara de sambata va fi dedicata studentilor din oras care vor participa la diverse activitati si concursuri organizate la Casa de Cultura.
Tot in seara de sambata sunt asteptati sa sustina spectacole de exceptie Directia 5, Bordo, De La Vegas, DJ Project, Replika, Krishna si Rukmini.
Seara de duminica a festivalului va fi consacrata muzicii populare. Pe scena festivalului vor evolua artisti de marca ai muzicii populare romanesti, printre care: Fuego, Aurel Tamas, Cornelia si Lupu Rednic, Traian Ilea, Adriana Antoni, Carmen Serban, Nicu Paleru.
Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de acest eveniment.

SURSA: http://www.comarnic.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…