Home Fetele sexy fac spectacol în ring, în Poiana Braşov VIDEO

Fetele sexy fac spectacol în ring, în Poiana Braşov VIDEO

2 min read
0
0
754

În fiecare weekend, începând de săptămâna trecută, clubul Avalanche din Poiana Braşov va fi gazda unor lupte între fetele de la Sexy Kombat.

După mai multe gale organizate în ultimul timp în Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, cum ar fi Constanţa, Timişoara sau Cluj-Napoca, fetele „rele“ de la Sexy Kombat se vor lupta pe viaţă şi pe moarte şi în Poiana Braşov. Echipate cu role şi mănuşi de box, fetele sexy au făcut, deja, senzaţie în ring.

Elena, una dintre cele mai frumoase componente de la Sexy Kombat a „aruncat mănuşa“ bărbaţilor săptămâna trecută, la prima gală organizată în Poiana Braşov.

Aceasta a lansat o provocare şi l-a chemat în ring pe unul dintre bărbaţii prezenţi la eveniment, pe care l-a făcut K.O. în câteva minute!

Vezi mai jos un filmuleţ de la prima gală Sexy Kombat organizată weekend-ul trecut în Poiana Braşov:

Printre arbitrii celebri care conduc aceste meciuri de box s-au numărat, weekend-ul trecut, în Poiana Braşov, Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei, dar şi Nicu Dascălu, ambii luptători în galele Local Kombat. Organizatorii, care vor pregăti în cele mai mici detalii gala din acest weekend, promit că spectatorii vor avea parte de surprize de proporţii.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…