Home Unul din cei mai puternici romani din imobiliare se retrage

Unul din cei mai puternici romani din imobiliare se retrage

3 min read
0
0
430

Alexander Hergan a fost inlocuit de la conducerea Avrig 35, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

Noul CEO al companiei va fi Haydn Wright, 47 de ani, care a fost propus de catre Taverners Group, unul din actionarii companiei. Aceasta modificare face parte dintr-o serie de schimbari care include si numirea lui Matthew Proskine in pozitia de vicepresedinte executiv – acesta a ocupat inainte pozitia de director de marketing si de vanzari – si a lui Ian Beatty, tot ca vicepresedinte executiv.

Potrivit comunicatului, aceasta schimbare a fost “implementata ca raspuns la criza financiara globala si la conditiile economice dificile din Romania”. Alexander Hergan a ramas in continuare unul din actionarii companiei, potrivit unei precizari facute de Matthew Proskine.

Alexander Hergan este unul din cei mai puternici si discreti investitori imobiliari, controland o parte semnificativa din dezvoltatorul Avrig 35, potrivit informatiilor din piata. Dezvoltatorul a construit si vandut mai multe proiecte imobiliare in tara, printre care cladirea de birouri Charles de Gaulle Plaza si Iris Shopping Center, ambele din Bucuresti, sau o serie de spatii de birouri din provincie, exit-urile facute de Avrig 35 avand o valoare totala de aprox. 350 de milioane de euro. Compania mai detine si Tower Center International, un turn de birouri in Capitala, care sta gol de aproape doi ani din pricina unui litigiu judiciar.

Hergan a inceput sa investeasca in tara in 1999, alaturi de mai multi americani, alaturi de care controleaza Avrig 35, potrivit informatiilor din piata. In plus, omul de afaceri mai detine sase companii in SUA, care activeaza in sectoare de la cel bancar la software.

Avrig 35 urmeaza a se concentra in perioada urmatoare pe finlizarea proiectului de birouri Avrig 7 Business Center din Capitala, pe constructia salii de fitness World Class care va fi inclusa in centrul comercial Iris din Titan si pe inceperea proiectului Pallady Shopping Center ( click aici pentru mai multe detalli)

SURSA: http://www.businessmagazin.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…