Home Breaking News Stiri Exclusive Final de campanie – “Dăruind vei dobândi!”. O actiune cu succes!

Final de campanie – “Dăruind vei dobândi!”. O actiune cu succes!

4 min read
1
0
855

Sub această denumire, redacția Revistei On-line “Totpal’s Daily News” împreuna cu Biserica “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din cartier Cumpătu – SINAIA, au demarat în urma cu doua săptămâni o campanie umanitara de strângere de fonduri, donații  și ajutoare pentru  oamenii greu încercați de teroarea “sinistrului alb“ din județele Prahova, Buzău și Vrancea.

Inițiativa organizatorilor a fost primita cu bucurie de toți enoriașii micuței Bisericii din Cartierul Cumpătu dar și de mulți alți localnici, cu suflet mare, din Sinaia, Bușteni și Azuga.

Astfel, în centrele de colectare puse la dispoziție, au fost strânse în doar câteva zile peste

350-400 de kg alimente

(faina, zahar, orez, paste făinoase, conserve, dulciuri pentru copii și altele).

Din puținul lor toți cei care au putut sa contribuie la aceasta acțiune de solidaritate au fost alături de semenii lor aflați la nevoie sub tonele de zăpada și sub amenințarea inundațiilor ce risca sa le dărâme gospodăriile.

In urma consultării cu Inspectoratele Județene ale Jandarmeriei și cu reprezentanți ai Comandamentelor pentru Situații de Urgenta organizatorii au ajuns la concluzia ca soluția optima pentru distribuția eficienta, în zonele afectate, a tuturor ajutoarelor colectate sa se facă prin sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie” din România, mai exact prin filiala sa din Brașov.

Astfel, în data de 28 februarie 2012, un reprezentant al Filialei “Crucea Rosie” din Brasov s-a deplasat la centrul de colectare din Cumpătu – Sinaia, de unde a preluat întreaga cantitate de alimente pregătite pentru donație, urmând ca, în următoarele zile, acestea sa fie sortate și transportate în zonele cu unde se considera ca este mai multa nevoie.

Dorim și pe aceasta cale sa mulțumim tuturor celor care au răspuns afirmativ la APELUL UMANITAR lansat de Biserica “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, prin bunăvoința preotului militar (r) Benone Tănase și cu sprijinul revistei on-line “Totpal’s Daily News”.

“Dăruind vei dobândi!” este crezul tuturor OAMENILOR de buna credință care sunt  și vor fi mereu aproape de cei greu încercați în această viată.

Asa sa ne ajute DUMNEZEU !

*****

 VEZI mai jos alte articole despre această acțiune umanitară:


Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

One Comment

  1. Marian Malciu

    28 februarie 2012 at 7:25 PM

    Dumnezeu să fie cu voi, cu toţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…