Home Firmele din judet, invitate sa participe la expozitiile din Taiwan

Firmele din judet, invitate sa participe la expozitiile din Taiwan

3 min read
0
0
152

Camera de Comert si Industrie Prahova a lansat o invitatie firmelor prahovene de a participa la doua expozitii internationale care vor avea loc in Taiwan, in conditiile acordarii de importante facilitati de transport si cazare in cadrul manifestarilor.
,,International Electronics Show – Taitronics’’ este prima dintre ele, o expozitie internationala de componente IT, produse electronice, cabluri si retele, componente electronice pentru auto, produse pentru telecomunicatii si receptarea satelitilor, dar si produse pentru iluminat si LED-uri, care se va desfasura in perioada 11- 14 octombrie. Companiile romanesti cu o cifra de afaceri de peste doua milioane de dolari care vor vizita expozitia si vor participa la un program de intalniri cu producatorii taiwanezi vor beneficia de un bilet de avion dus-intors, clasa economic. Iar companiile cu o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de dolari vor beneficia si de cazare gratuita.
De asemenea, tot in octombrie, dar in perioada 25-28, in aceeasi locatie va avea loc cea de-a doua expozitie, avand ca tematica energia regenerabila – produse fotovoltaice, diode emitatoare de lumina, energie eoliana, celule de combustibil, sisteme de incalzire solara, panouri solare si alte sisteme. Companiile romanesti care au o cifra de afaceri incepand de la 500.000 de dolari vor beneficia de gratuitate pentru 4 nopti de cazare si transport aeroport – hotel si retur, iar companiile cu o cifra de afaceri incepand de la doua milioane de dolari beneficiaza de bilet de avion.
Evenimentele sunt organizate de catre Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea comertului Exterior – TAITRA si asociatiile de producatori din Taiwan. Aceste facilitati se pot obtine de catre firmele interesate prin intermediul colaborarii cu Reprezentanta TAITRA din Bucuresti, Taiwan Trade Center. Poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA.
Cristina Dobre

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…