Home Forumul National de Dezbateri Academice 2010 – organizat la Ploiesti

Forumul National de Dezbateri Academice 2010 – organizat la Ploiesti

2 min read
0
0
150

Primaria municipiului Ploiesti, in colaborare cu Asociatia de Educatie Sociala Ploiesti, organizeaza Forumul National de Dezbateri Academice 2010, in perioada 3 – 10 septembrie 2010.

Anul acesta, turneul national se va desfasura in 2 etape, respectiv Forumul in format Karl Popper (3-7 septembrie) si Forumul in format World Schools (7-10 septembrie), aceste 2 formate de dezbateri fiind cel mai des intalnite la nivel international. Meciurile de dezbateri vor fi sustinute la Colegiul National “Mihai Viteazul” Ploiesti.

Deschiderile oficiale pentru cele doua competitii vor avea loc la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti, in data de 3, respectiv 7 septembrie, incepand cu ora 18:00.

Forumul National de Dezbateri Academice reprezinta cel mai important eveniment la nivel national in ceea ce priveste miscarea de dezbateri academice, miscare ce poate fi intalnita in toate tarile civilizate ale lumii, promovata de cele mai prestigioase universitati dar si de colegiile renumite din tarile anglofone, coordonate de Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica, cele 7 regiuni de dezbateri ale tarii, respectiv Banat, Muntenia, Transilvania, Cluj, Moldova, Organizatia DISPUTA si AES Ploiesti.

La dezbaterile din acest an vor participa aproximativ 250 de persoane, fiind prezenti atat debateri (elevi de liceu), instructori, arbitri, cat si staff-ul organizatoric. Pe parcursul competitiei, participantii vor dezbate teme de interes national si international, precum importurile de bunuri fabricate prin munca copiilor, sistemul reprezentarii in organizatii internationale, Legea Educatiei, precum si sustinerea oferita de Uniunea Europeana statelor membre.

Finalele competitiilor si premierea participantilor vor avea loc in zilele de 6 si 9 septembrie, la Sala de Conferinte din cadrul Hotelului Central.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…