Home Breaking News Stiri Externe Fotoreporterul Andrei Pungovschi, premiat în cadrul competiţiei “Pictures of the Year International”

Fotoreporterul Andrei Pungovschi, premiat în cadrul competiţiei “Pictures of the Year International”

2 min read
0
0
395

Cum arată fotografia care i-a adus trofeul …

Fotoreporterul Andrei Pungovschi a primit premiul de excelenţă la Pictures of the Year International, la secţiunea “Portret”, pentru fotografia “Tough Journey”, se arată pe site-ul oficial al concursului.

Foto: Andrei Pungovschi – “Tough Journey”

Fotografia premiată face parte din reportajul “Norii sunt prietenii tăi”, de Oana Sandu, publicat la sfârşitul anului în Decât o Revistă. “Norii sunt prietenii tăi” spune povestea lui Luca şi a mamei sale, Mirela Alexandrescu. Luca, în vârstă de 5 ani, suferă de autism şi, pentru a merge la şedinţele de terapie în Bucureşti, trebuie să facă naveta în fiecare dimineaţă, timp de cinci zile pe săptămână. Pentru Mirela Alexandrescu, lupta pentru fiul său înseamnă să înfrunte în fiecare zi verigile lipsă ale sistemului de sănătate românesc.

Primul loc la categoria “Portret” a fost câştigat de fotografia “Padilla”, urmată de “Deported” şi “The Communism”.

“Meritul meu nu e cine ştie ce, meritul cel mare este al Oanei Sandu, care a stat cu ei din februarie până în septembrie. Accesul meu a fost foarte simplu, deoarece Oana m-a girat cumva şi a fost şi meritul familiei”, a declarat Andrei Pungovschi pentru MEDIAFAX. “Este un semn că ceea ce facem are valoare, în zilele acestea în care presa pare să fie la pământ”, a spus Pungovschi referitor la acest premiu.

SURSA: http://www.gandul.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…