Home Breaking News Stiri interne FPTR si ANAT lansează programul “O săptămână la Munte”

FPTR si ANAT lansează programul “O săptămână la Munte”

2 min read
0
0
495

Preţuri de la 158 lei pentru cinci nopţi …

Românii pot petrece un sejur la munte, la preţuri cuprinse între 158 şi 358 lei, în perioada 22 octombrie – 14 decembrie 2012, prin programul “O săptămână la Munte”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

FPTR şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism continuă, astfel, programul “O săptămână la Munte”. Turiştii vor plăti, pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, 158 lei pentru cazare la hotel, vilă-cabană de 2 stele, 258 lei, pentru cazare la hotel, vilă-cabană de 3 stele sau 358 lei pentru cazare la hotel, vilă de 4 stele.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopţi, începând duminica şi terminând vinerea, în perioada octombrie – decembrie 2012 (cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi şi cu alte date de intrare în intervalul stabilit).

Tarifele practicate prin acest program sunt cu 60-70% mai mici decât cele din perioada verii. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor. Până în prezent, prin acest program au fost puse la dispoziţie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele nouă serii circa 4.500 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii de tarife avantajoase.

Programul este destinat creşterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru români.

Sursa: AGERPRES

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…