Home “Gala martisorului” la Opera Brasov

“Gala martisorului” la Opera Brasov

3 min read
0
0
561

Sâmbătă 26 februarie, de la ora 18,30, oseară de excepţie!

Luna FEBRUARIE a lui 2011 a fost gândită de regizorul Cristian Mihăilescu ,a fi una specială pentru „îndrăgostiţi”…îndrăgostiţi de natură ,de viaţă ,de fiinţa dragă,de operă…. …. îndrăgostiţi de FRUMOS.
Februarie la OPERA Brasov este o lună a concertelor:gala de operă,gala de operetă,gala de balet … o luna întreagă cu un program deosebit pentru un public deosebit: arii celebre, titluri celebre, arişti celebri, coruri şi balet …

gala-martisorului-opera-brasovSoliştii şi Baletul Operei Brasov, vor crea momente deosebite,prefigurând parcă o primăvară minunată a lui 2011.Cristina Radu, Nicoleta Chirila ,Corina Klein,Simona Mărcan,Mirela Zafiri,Ioana Mărgărit ,Cristina Roşu,Lăcrăamioara Schuller,Sonia Hazarian, Alexandru Aghenie ,Liviu Iftene ,Vitalii Dumitru ,Nicolaie Zaharia .

Dacă mai amintim că regia şi prezentarea sunt semnate de maestrul Cristian Mihăilescu iar acompaniamentul este asigurat la pian de „omul orchestră „ –Ovidiu Mezei ,putem numi GALA MĂŢIŞORULUI care încheie seria acestor spectacole cu” iz de salon vienez: Gala Galelor. Vezi harta

gala-martisorului-opera-brasov2Fiecare grupa va lua parte la cursuri, va efectua vizite la redactii si va avea ca sarcina producerea unor materiale de stir in cadrul televiziunii, radioului sau a presei scrise. Productiile iubv continut participantilor vor fi prezentate apoi in cadrul programului. La absolvirea scolii fiecare participant va putea face dovada experientei acumulate cu ajutorul unei diplome inmanata de reprezentantii Radio 21, Antena 1 Brasov sau BunaZiua Brasov, in functie de domeniul ales.

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380 şi la Agenţia Operei din str. G. Bariţiu nr. 20, tel. 0268-471889.

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…