Home Breaking News Stiri Brasov GIMNASTICA RITMICA. Zona de Vest a CN de junioare si senioare s-a desfasurat la Brasov

GIMNASTICA RITMICA. Zona de Vest a CN de junioare si senioare s-a desfasurat la Brasov

3 min read
0
0
291

GIMNASTICA RITMICA. Zona de Vest a CN de junioare si senioare s-a desfasurat la Brasov, in perioada 11-12 septembrie. Au participat sportive din Arad, resita, Timisoara, Bistrita, Oradea, Brasov si Baia Mare. La categoria a III-a, echipe, Baia Mare a cucerit medalia de aur, intrecând echipa din Bistrita, in timp ce pe locul al doilea a venit a doua echipa de la LPS CSS.

Echipa campioana: Zenaida Babas, Alexandra Alesu, Alexandra Bob, Maria Serban si Florina Urs. Echipa de pe locul 3: Andreea Cimpoi, Sorina Bud, Manuela Bud si Oana Iuga.
La individual, Zenaida Babas a cucerit locul 2 la individual compus, coarda si cerc [i locul 3 la maciuci. Alexandra Alesu a terminat pe locul 2 la maciuci si minge, si locul 4 la individual compus.

Junioarele s-au clasat pe locul 3 la echipe (Emanuela Bodiu, Alexandra Breban si Raluca Pintzoi). Emanuela s-a clasat de mai multe ori pe locul 4 la obiecte.

Senioarele au avut o evolutie foarte buna, reusind sa se califice in primele opt locuri la individual compus, dupa Andrada Anton si Stefania Chiriac, ambele componente ale lotului national. Pe locul 3 s-a clasat Alina State, reprezentanta gazdelor, apoi, au venit fetele noastre: 4. Monica Caia; 5. Ioana Marginean; 6. Cristina Cosa.
Sportivele sunt pregatite de Rozalia Kando, Carmen Coca, Mihaela Borz si Ileana Jakab.

In finala concursului a avut loc si o ceremonie “de suflet”, cu ocazia pensionarii dnei prof. Rozalia Kando, care a primit flori si imbratisari de la toate colegele din tara, care i-au fost eleve fie la lotul national, fie colege in brigazile de arbitri sau doar au cunoscut-o. Un moment frumos si emotionant fata de un profesor care s-a dedicat gimnasticii ritmice.
Informatii furnizate de prof. Ileana Pantea Iakob.

SURSA: http://www.infomm.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…