Home Google, Miscrosoft şi IBM angajează sute de români. Vezi care sunt cerinţele

Google, Miscrosoft şi IBM angajează sute de români. Vezi care sunt cerinţele

2 min read
0
0
167

Dacă în urmă cu câţiva ani a lucra pentru Google, Miscrosoft sau IBM era doar un vis al românilor, iar cei care ajungeau să se angajeze la sediile centrale din America puteau fi număraţi pe degete, 2011 pare a fi anul în care tinerii absolvenţi de informatică pot da lovitura. Marile companii IT sau de componente fac angajări pe bandă rulantă, fie pentru birourile deschise recent în România, fie în ţări din Uniunea Europeană. Atuul pe care tinerii trebuie să-l aibă este să ştie limbi străine cât mai multe şi cât mai variate.

Google, de exemplu, caută tineri români pentru a-i angaja la birourile sale din Polonia şi Irlanda.
În prezent, compania a postat pe site-urile de recrutare anunţuri pentru specialişti în comunicare, posturi pentru care caută fie studenţi în an terminali sau proaspăt absolvenţi, fie specialişti cu experienţă de 5 ani.

Pentru aceste posturi, candidaţii nu trebuie să aibă neapărat studii de specialitate, dar trebuie să aibă abilităţi de comunicare şi să ştie limbi străine variate.

Pe lângă limbile obişnuite, ca franceza, germana, italiana sau spaniola, vor avea mai multe şanse de angajare cei care vorbesc rusa, ceha, slovaca, norvegiana, poloneza, suedeza sau limba ucraineană.

SURSA: http://www.mediafax.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…