Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Grupul „Vouă” la „Ziua Cadrului Didactic” din Bușteni – 2013

Grupul „Vouă” la „Ziua Cadrului Didactic” din Bușteni – 2013

2 min read
0
0
278

Joi, 7 martie 2013, la Hotelul Alexandros din Bușteni se va desfășura cea de-a X-a ediție a „Zilei Cadrului Didactic”, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cadrele didactice care își desfășoară activitatea la instituțiile de învățământ din localitate și care, în anul școlar 2011-2012 au pregătit elevi ce au obținut rezultate deosebite la olimpiade locale și județene.

totpal daily news

Ca și în anii precedenți, profesorii vor primi, în cadru festiv, diplome, flori, precum și premii în bani, în valoare totală de aproximativ 24.000 de lei. Atmosfera va fi întreținută de grupul de umor „VOUĂ”!

Este de menționat faptul că, în cadrul primei ediții, în anul 2004, au fost recompensați 25 de dascăli, pentru 65 de premii obținute de elevi, iar anul acesta, la cea de-a X-a ediție, vor fi premiate 44 de cadre didactice care s-au implicat în pregătirea elevilor olimpici, cu 393 de premii obținute la olimpiadele județene și naționale. În cele zece ediții au fost premiate 376 de cadre didactice pentru 1847 de elevi distinși la olimpiade.

SURSA: http://www.primaria-busteni.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…