Home Breaking News Stiri Brasov Imagini fabuloase. Cum arăta Braşovul văzut dintr-o dronă

Imagini fabuloase. Cum arăta Braşovul văzut dintr-o dronă

3 min read
0
1
1,181

Un clip de promovare al oraşului Braşov a devenit viral pe internet şi foarte mulţi utlizatori de Facebook l-au share-uit pe paginile lor. Clipul video, care are doar 3 minute şi 32 de secunte, prezintă oraşul filmat dintr-o dronă şi a fost realizat de un tânăr braşovean care acum trăieşte în Irlanda. Motivul care l-a determinat pe Daniel Păun să facă un astfel de clip este mitul Contelui Dracula.

brasov

Dezamăgit că străinii ştiu doar despre Dracula tânărul a vrut să le arate irlandezilor că povestea Braşovului este mult mai complexă. “Am pregătit proiectul încă din martie când am început să caut un fond muzical pentru film şi am început în acelaşi timp să lucrez şi la script. Voiam să-i dau o poveste filmului în acelaşi timp“, a spus Daniel Păun pentru Digi 24.

video: youtube.com/this is brasov

În urmă cu câteva zile, Daniel Păun a lansat un al doilea clip de prezentare al Braşovlui. De această dată pe pagina sa de Facebook de unde un utilizator l-a copiat şi l-a urcat pe site-ul youtube.com. De această dată Braşovul este filmat pe timp de  noapte. Toate fac parte dintr-un proiect amplu de promovare a zonei. “Proiectul este mai amplu şi conţine şi un website pe care voi include fotografii şi alte filme despre oraş, cât şi o secţiune întreagă cu Braşovul de altădată“, a mai spus Daniel Păun.

Braşovul fost vizitat în primele patru luni ale acestui an de peste 280.000 de turişti, cu aproape 20% mai mulţi decât anul trecut.

SURSA: http://www.romanialibera.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…