Home Breaking News Stiri Exclusive În seara de Moș Nicolae, la Bușteni, a fost aprins iluminatul festiv dedicat Sărbătorilor de Iarnă!

În seara de Moș Nicolae, la Bușteni, a fost aprins iluminatul festiv dedicat Sărbătorilor de Iarnă!

2 min read
0
0
237

Mii de beculețe colorate, figurine diverse, foc de artificii, spectacole de muzică și dans: aceasta a fost atmosfera în seara de Moș Nicolae, la Bușteni.

12341311_1547905032167963_7904642656988146905_n

Sute de copii au venit în parcul central al orașului pentru a participa la evenimentul prilejuit de aprinderea iluminatului festiv. Butonul de aprindere a ghirlandelor luminoaste a fost apăsat chiar de primarul orașului, Emanoil Savin, ajutat de nepotul său Timothy și de alți copii.

timthumb.php

Nu au lipsit nici colindele românești, iar spectatorii aflați în parc au asistat la spectacolul denumit “Lumină de decembrie”, susținut de actori ai Teatrului ”Ancuța” din Ploiești. În mulțime, și-au făcut apariția și personaje din celebrul film de desene animate “Regatul de Gheață”, Elsa și Ana, dar și personaje Disney.

Moș Crăciun a venit și anul acesta cu sacul plin de cadouri, într-o sanie trasă de reni adevărați, însoțit de Crăciunițe, spiriduși și de alte personaje de basm. Toți copiii prezenți au primit pachete cu dulciuri.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…