Home Breaking News Stiri Exclusive La Sinaia, perla staţiunilor prahovene, chiar de ziua Sfântului Nicolae, au fost aprinse mii de luminiţe

La Sinaia, perla staţiunilor prahovene, chiar de ziua Sfântului Nicolae, au fost aprinse mii de luminiţe

8 min read
0
0
204

Autoritățile locale spun că sărbătorile de iarnă au în fiecare an ceva magic, Sinaia se pregăteşte an de an să întâmpine sărbătorile într-o atmosferă magică. Sinăienii şi turiştii au fost invitaţi la aprinderea iluminatului festiv unde au avut parte de un frumos concert de colinde. In memoria victimelor de la Clubul Colectiv autoritățile locale au renunțat la tradiționalul foc de artificii, iar la final sutele de participanți au fost serviţi cu vin fiert și turtă dulce.

Ambianță cu Moș Crăciun împreuni cu copiii, colindele și cu numărătoarea inversă…

Pe bulevardul Carol I circulaţia rutieră a fost închisă între orele 16.00-18.00, pentru ceremonia de aprindere a iluminatului festiv de iarnă. Și cum, la eveniment nu putea să lipsească tocmai Moș Crăciun, acesta a venit cu sania încârcată cu daruri pentru copii, fiind însoțiț de elfi și de renii săi de nădejde. Localnicii și turiștii spun că sărbătorile de iarnă la Sinaia înseamnă magie, veselie şi multă distracţie.

12311290_1028418303845782_5064987235080885644_n

Autoritățile locale spun că evenimentul a devenit deja o tradiție la Sinaia. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Bulevardul Carol I a devenit Bulevardul Luminii. Anul acesta, pentru prima dată în istoria localității, au fost montate peste 500 de decorațiuni luminoase de iarnă. Elementul central va fi reprezentat de un brad cu 10.000 de leduri, înalt de 10 metri, care va străluci în centrul orașului. Lista continuă cu 150 de ornamente pentru stâlpi, 27 de traverse luminoase, 90 de copaci cu leduri care vor fi montați în piațetele principale, 119 perdele luminoase și 120 de ghirlande.

Iubitorii sporturilor de iarnă mai au un motiv de bucurie, tot de Moș Nicolae a fost deschis și patinoarul din Parcul D. Ghica unde, toată seara intrarea a fost liberă pentru turiști și localnici.

Pentru cei care vor petrece sărbătorile de iarnă la munte nu le rămâne decât să se convingă singuri, de magia luminilor de iarnă de la Sinaia.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…