Home În sfârşit: pasaje supraterane la Buşteni

În sfârşit: pasaje supraterane la Buşteni

2 min read
0
0
286

Tulai doamne, că mult le-a trebuit să se prindă.

“Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spune că s-a discutat cu ministrul Transporturilor ca la Buşteni, unul din locurile în care se formează adevărate blocaje, să fie amenajate pasaje subterane[…]“Anul trecut nu au fost realizate, sperăm să se facă anul acesta, cel puţin câteva pasaje supraterane, provizoriu. Sunt cozi foarte mari pe DN1 în localităţi, este enervant să petreci atâtea ore în trafic, oamenilor nu le face nicio plăcere să vină de sărbători şi să stea la cozi pe şosea ore întregi”, a spus ieri ministrul Elena Udrea.
[sursa]

Când văd că miniştri ai României au astfel de revelaţii îmi pare rău că predecesorii lor nu au fost sugrumaţi din timp. De cel puţin 20 de ani toată scursura politică din România se duce la munte, pe Valea Prahovei sau în Poiană, de ani de zile se confruntă cu problema asta şi abia acum îşi dau seama că ar exista o soluţie simplă care ar rezolva cât de cât traficul.

Sigur, ar mai fi şi varianta aia cu construirea autostrăzii Comarnic-Braşov, aşa cum ne-a recomandat şi Banca Mondială, dar eu zic să nu exagerăm cu pretenţiile.

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…