Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Inca un weekend de sarbatoare la Campina

Inca un weekend de sarbatoare la Campina

2 min read
0
0
448

In acest weekend, la Campina va avea loc Targul de toamna „Roadele pamantului”. Evenimentul se va desfasura pe Bulevardul Carol I.

Alaturi de producatorii care si-au anuntat prezenta in numar mare la targul de toamna, surprizele „delicioase” din acest weekend vor fi prepelita umpluta cu pate de ficat preparat in casa, carnatii „la topor”, pieptul de rata de la Curtesti- Botosani, dulceata, otetul si siropul de trandafiri de la Ucea De Sus-Brasov, usturoiul si ceapa de Copalau si, pentru ultima data in acest sezon, inghetata artizanala.

Nici o gospodina nu trebuie sa ocoleasca zona special amenajata in cadrul targului dedicata producatorilor de legume si fructe din Prahova si imprejurimi.

Vizitatorii targului se vor putea relaxa la mustarie, langa gratarele care vor sfarai, si se vor putea fotografia, imbracati in costume populare, la panoul special amenajat pentru asa ceva. Suma care se va strange din donatiile celor care se vor fotografia la acest panou va fi donata Organizatiei Umanitare Concordia si Scolii cu clasele I-VIII sanatoriala Voila.

Ambele instiutii vor comercializa in cadrul targului produsele pe care tinerii instutionalizati le produc in fiecare zi.

SURSA: http://ph-online.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…