Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Incendiu pe domeniul Casei regale din Azuga (Video)

Incendiu pe domeniul Casei regale din Azuga (Video)

4 min read
0
0
241

Un puternic incendiu s-a produs luni noapte pe domeniul Casei regale, din Azuga. Mansarda şi acoperişul unei clădiri din spatele gării au fost distruse în totalitate. Imobilul a fost închiriat de Ocolul Silvic din Azuga, pentru doi pădurari şi familiile lor.

Oamenii povestesc că focul a izbucnit violent, în timp ce locatarii erau înăuntru, de la un coş de evacuare. În scurt timp, flăcările au cuprins întreaga clădire, contruita în mare parte din lemn.

“Cred că e coşul de la centrală care a trecut pe lângă astea. Numai de acolo cred că s-a întâmplat. Erau flăcări mari”, a spus un martor.

Pompieri civili din Azuga şi angajaţii ISU Sinaia au reuşit să stingă focul după o oră.

“Flăcările foarte mari. O intervenţie foarte grea pentru că în zona respectivă nu există reţea de alimentare cu apă. Alimentarea s-a făcut din râul Prahova aflate în dotarea pompierilor civili”, a declarat Nicolae Mitru, şeful ISU Azuga.

În urma incendiului, acoperişul şi mansarda clădirii, dar şi o magazie cu lemne au ars.

ORA 12.50

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 70.000 lei. Cauza probabilă a fost stabilită, în urma cercetării pompierilor, ca fiind jar sau scântei căzut din sistemele de încălzire.

ORA 10.30

Imobilul a fost închiriat de Ocolul Silvic din Azuga, pentru doi pădurari şi familiile lor.

Oamenii povestesc că focul a izbucnit violent, în timp ce locatarii erau înăuntru, de la un coş de evacuare. În scurt timp, flăcările au cuprins întreaga clădire, construită în mare parte din lemn, potrivit realitatea.net.

Pompieri civili din Azuga şi angajaţii ISU Sinaia au reuşit să stingă focul după o oră.

“Flăcările foarte mari. O intervenţie foarte grea pentru că în zona respectivă nu există reţea de alimentare cu apă. Alimentarea s-a făcut din râul Prahova aflate în dotarea pompierilor civili”, a declarat Nicolae Mitru, şeful ISU Azuga pentru sursa citată.

În urma incendiului, acoperişul şi mansarda clădirii, dar şi o magazie cu lemne au ars.

SURSA: REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…