Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Încep lucrările la Sala de sport din Azuga

Încep lucrările la Sala de sport din Azuga

2 min read
0
0
902

Oraşul Azuga va avea o sală de sport modernă. În scurt timp vor începe lucrările de construire a acesteia, administraţia locală primind finanţare din partea C.N.I. pentru acest proiect important.

60775-9_L

În acest moment proiectul se află în comisia de avizare a C.N.I. (Compania Națională de Investiții), etapă care este doar o formalitate. Construirea acestei săli de sport este posibilă datorită includerii de către administrația locală a acestui proiect în programul care vizează construirea de săli de sport, atât în mediul urban cât şi rural, în scopul garantării accesului la facilităţile moderne de practicare a sporturilor, în conformitate cu normele şi standardele europene. Sala de sport care se va construi în orașul Azuga este o sală de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 180 de locuri pentru spectatori).

„Sala de sport a oraşului Azuga va putea fi folosită atât pentru efectuarea orelor de educaţie fizică ale elevilor, cât şi pentru găzduirea de evenimente culturale şi sportive, precum şi de iubitorii sportului din localitate, indiferent de satul în care locuiesc. Oraşul nostru are nevoie şi de astfel de obiective, din domeniile sportului şi ale educaţiei iar deschiderea acestei săli va face, cu siguranţă, ca tot mai mulţi copii să lase calculatoarele de-o parte şi să vină aici să facă sport cu beneficii evidente pentru sănătatea şi dezvoltarea lor”, afirmă primarul Constantin Samson.

SURSA: http://ph-online.ro
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…