Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Inceput de an scolar – Toți elevii și preșcolarii din Bușteni au primit rechizitele necesare pentru noul an de învăţământ

Inceput de an scolar – Toți elevii și preșcolarii din Bușteni au primit rechizitele necesare pentru noul an de învăţământ

2 min read
0
0
156

Un moment marcant în viaţa tinerei generaţii îl constituie, fără îndoială, deschiderea festivă a noului an şcolar. Părinţi, elevi, cadre didactice, bunici şi prieteni, cu toţii manifestă un entuziasmul reîntâlnirii după vacanţa de vară sau al unei noi etape în viaţă pentru bobocii din primul an.

D3S_3993

Copiii sunt curioşi să-şi cunoască noii dascăli, noii colegi, toată lumea se îmbrăţişează şi foşneşte întocmai ca la începutul unei noi şi tumultuoase aventuri a cunoaşterii, a descoperirii miraculoaselor şi în acelaşi timp fascinantelor taine ale învăţăturii. E într-adevăr un moment înălţător, iar autoritățile din Buşteni nu au uitat acest lucru.

D3S_4005

De la primele ore ale dimineţii, primarul Emanoil Savin a fost în mijlocul elevilor şi părinţilor adunaţi la unităţile de învăţământ din Buşteni. Atât preşcolarii, cât şi elevii din clasele I-VIII au primit din partea Primăriei și Consiliului local Bușteni ghiozdane pline cu absolut toate rechizitele necesare în următorul an de învăţământ. Entuziasmul s-a putut citi pe feţele tuturor, ţinând cont de faptul că momentul debutului unui nou an şcolar este un eveniment special atât în viaţa învăţăceilor, cât şi a părinţilor.

D3S_4053

Alături de primarul Buşteniului a fost prezent şi viceprimarul Nae Savel, precum şi consilieri locali, membri ai administraţiei orăşeneşti, care au ţinut să participe la festivităţile organizate cu acest prilej.

D3S_4324

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…