Home Breaking News Stiri Exclusive Institutul de Stiinte in Sanatate – Les Breuleux, Suisse: “Binefacerile VINULUI !”

Institutul de Stiinte in Sanatate – Les Breuleux, Suisse: “Binefacerile VINULUI !”

4 min read
4
0
2,665

Le vin et le cancer !Vinul si cancerul !

Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!

Vinul este un produs miraculos ptr a omori celulele canceroase

El este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia

De ce nu suntem noi la curent cu asta?

Ptr. ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.

Gustul său este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi o viţă de vie în gradina voastră!!!

Cîte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie ptr. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?

Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: puteţi să mîncaţi pulpele, sa faceti suc,sa faceti bauturi, serbet, patiserii,etc

I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer .

Se considera de asemenea ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.

 • In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date in circuitele agricole special numal pentru cultivarea vitei de vie.
 • In Elvetia care este tara farmaceuticelor s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume in mod moderat vin,nu medicamente ucigatoare.

Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas

Componentele acestei plante au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase!

Institutul de Stiinte in Sanatate, 
Les Breuleux, Suisse
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

4 Comments

 1. APOSTU RADU

  24 octombrie 2011 at 12:09 PM

  Felicitari pt.articol.Ma bucur sa aflu acest lucru deoarece sunt un bautor constant de vin-nu in exces.

  Multumesc pentru informare.

 2. Dan

  30 ianuarie 2012 at 8:04 PM

  Am incercat sa gasesc institutul la care se face referire. Localitatea Les Breuleux din Elvetia cu 1300 de locuitori, situata la 1000 m altitudine nu are astfel de institutii/institute si nici culturi de vita de vie.
  E o gluma sau sursa informatiei este alta ?

 3. service laptop

  7 februarie 2012 at 3:49 PM

  Este reclama la vin, dar in acelasi timp poate fi si adevarat. Cati betivi bolnavi de cancer siti?

 4. Emmanuel

  22 iunie 2013 at 2:21 PM

  este probabil vorba reclama .totusi exista anume evidente in literatura de specialitate de efecte inhibitoare a proliferarii anumitor celule canceroase de catra anumite elemente continute in vin:

  The effect of red wine and its components on growth and proliferation of human oral squamous carcinoma cells.
  (PMID:10697569)
  Abstract
  Citations
  BioEntities
  Related Articles
  Elattar TM, Virji AS
  Hormone Research Laboratory, University of Missouri-Kansas City, School of Dentistry 64108, USA.
  Anticancer Research [1999, 19(6B):5407-5414]
  Type: Journal Article, Research Support, Non-U.S. Gov’t
  Abstract Highlight Terms
  Diseases(4) Species(1) Chemicals(3)
  Epidemiologic evidence indicates that red wine may contain phenolic compounds which protect against heart disease and cancer. Resveratrol and quercetin are wine phenolics which possess antioxidant and antimutagenic effects. Resveratrol at 10 and 100 microM induced significant dose-dependent inhibition in human oral squamous carcinoma cell (SCC-25) growth and DNA synthesis. Quercetin exhibited a biphasic effect, stimulation at 1.0 and 10 microM and minimal inhibition at 100 microM in cell growth and DNA synthesis. Combining 50 microM of resveratrol with 10, 25 and 50 microM of quercetin resulted in gradual and significant increase in the inhibitory effect of the two compounds. Diluted red wine which contained only 1.6 microM of each of resveratrol and quercetin had significantly more inhibitory effect on cell growth, DNA synthesis and changes in cell morphology than each compound alone or in combination. We conclude that: (i) Resveratrol by itself or a combination of resveratrol and quercetin are effective inhibitors of SCC-25 growth and DNA synthesis. (ii) The presence of other wine phenolic phytochemicals enhance significantly the effect of resveratrol and quercetin on inhibition of cancer cell growth and DNA synthesis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…