Home Investiţie de peste 15 milioane euro în modernizarea Alpin Resort Hotel

Investiţie de peste 15 milioane euro în modernizarea Alpin Resort Hotel

3 min read
0
0
372

Complexul Alpin Resort Hotel a fost remodernizat şi adus la nivelul de 5 stele  datorită unei investiţii  de peste 15 milioane de euro. În comparaţie cu anii anteriori cifra de afaceri a complexului , companie cu capital 100% românesc privat, a crescut cu 20%, un aport important în această creştere datorându-se Spa-ului, în care s-au investit 700.000 euro din totalul sumei destinate remodernizării.

„Brandul Alpin a fost lansat încă din 1976 în Poiana Braşov, fiind considerat de pe atunci cel mai exlusivist hotel din România. Reamenajarea şi modernizarea complexului Alpin a început încă din 2005, iar până în prezent putem spune că am finalizat proiectul de peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripi rezidenţiale cu 114 apartamente de lux de 5 stele, noului restaurant mediteranean de 5 stele À Propos, grădinii şi bineînţeles Alpin Vitarium Spa. Spaţiul renovat este de peste 19.000 mp, din care 18.000 mp sunt destinaţi Aparthotelului de 5 stele, 800 mp Spa-ului Alpin Vitarium, iar 200 mp restaurantului À Propos”, a explicat Roxana Aron, Director General Alpin Resort Hotel.

Majoritatea investiţiei s-a concetrat pe realizarea apartamentelor de 5 stele în care s-au investit peste 14 milioane de euro.

În dezvoltarea proiectului, Alpin Resort Hotel a colaborat cu diferiţi furnizori din Germania, iar amenajarea hotelului s-a făcut sub supravegherea arhitectului Cătălin Ion şi spa-ul sub îndrumarea consultantului specialist în Spa, Lăcrămioara Moroianu. În plus la Alpin Vitarium Spa se utilizează proceduri, terapii faciale şi corporale revoluţionare pentru România, cu produse bio: ritualurile senzoriale, hidrocolonoterapia, Intraceuticals – aparatul Madonei şi Velasmooth – un aparat pentru remodelarea corporală. În primăvara 2011 la toate aceste terapii există o reducere de 15%, cu preţuri variând între 60 şi 559 lei.

SURSA: http://www.romanialibera.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…