Home Investitii mari, in partii mici

Investitii mari, in partii mici

2 min read
0
0
245

Toata Valea Prahovei va beneficia de pirtii noi din banii Ministerului Turismului si Dezvoltarii. Statiunile Sinaia, Busteni ori Azuga vor fi implicate in organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European din 2013. Sub acest pretext, primariile primesc milioane de euro, chiar daca investitiile nu se sustin pe termen lung.

In Sinaia si Azuga, contractele au fost atribuite unei firme din Cluj, familiarizata deja cu contractele din banii Ministerului Dezvoltarii si Turismului.

Firma se numeste Acomin si, practic, se joaca cu banii. In momentul de fata reprezentantii planuiesc un proiect “de milioane”: sa construiasca un mega-complex schiabil, in Parang. In valoare de peste 60 de milioane de euro.

Oportunitatea de a trasnforma partiile de schi intr-o afacere s-a ivit anul trecut, cand firma cu pricina a instalat aparate care produc zapada artificiala.

Cea mai mare problema este insa ca partia de la Azuga este la altitudine mica, iar fara o temperatura constanta de -4 grade celsius, zapada artificiala nu poate fi produsa.

Primarul stie si el ca partia nu este decat o solutie pe termen scurt si spune ca, in viitor, statiunea se va orienta catre eco-turism.

SURSA: http://www.a1.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…