Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Judoka Alina Dumitru, la aniversarea a 100 de ani de la construirea Spitalului Azuga

Judoka Alina Dumitru, la aniversarea a 100 de ani de la construirea Spitalului Azuga

1 min read
0
0
262

In weekend, mai exact sambata, Spitalul Azuga a fost sarbatorit cu prilejul implinirii a 100 de ani de la constructie. Evenimentul s-a bucurat de prezenta Alinei Dumitru, multipla campioana europeana la judo.

Printre invitatii speciali s-a numarat si Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, care a primit o diploma de excelenta in semn de recunostinta pentru sprijinul acordat la infiintarea in cadrul spitalului a unei sectii de boli interne si inzestrarea acesteia cu aparatura medicala si obiecte de mobilier moderne.
După dezvelirea plăcii aniversare, managerul spitalului, Dr. Râjnoveanu Lidia, i-a oferit primarului Emanoil Savin o diplomă de excelenţă, în semn de recunoştinţă pentru sprijinul acordat la înfiinţarea în cadrul spitalului a unei secţii de boli interne şi înzestrarea acesteia cu aparatură medicală şi obiecte de mobilier moderne. Diplome de excelenţă au primit şi medicii Meghea Gheorghe şi Ivan Gheorghe, dar şi primarul oraşului Azuga, Adrian Purcaru.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…