Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Leadership experiențial pentru tinerii manageri și antreprenori români

Leadership experiențial pentru tinerii manageri și antreprenori români

3 min read
0
0
259

În perioada 3-9 iunie 2012, la Hotelul Orizont din Predeal, o nouă generație de 26 de tineri manageri și antreprenori români va avea șansa să experimenteze leadershipul prin situații limită care îi vor scoate din zona de confort și totodată vor învăța de la unii dintre cei mai apreciati lideri români.

Formatul unic al LEADERS Academy, eveniment ce se află la a patra ediție, debutează cu 3 zile intense în care participanții vor aborda teme fundamentele ale leadershipului, precum: autocunoașterea, comunicarea și lucrul în echipă.

Neconvenționalul acestor zile va fi oferit de învățare prin intermediul unor activități inedite: activități de supraviețuire cu profesioniștii Forțelor Terestre Române; punerea în scena a unor producții teatrale sau de televiziune și activități nautice împreună cu navigatori de elită. Pragmatismul zilelor va fi completat de intervențiile liderilor din mediul corporate, antreprenorial, militar, cultural sau sportiv. Ultima zi a programului este dedicată simularii de business LEADERS, care, după formatul show-ului TV The Apprentice, îi confrunta pe tinerii participanți cu punerea în practică a unui business în doar 24 de ore, sub urmărirea unui antreprenor de succes. Pe toată durata programului participanții sunt observați atent de către facilitatori specialiști în leadership și primesc feedback din partea acestora. De asemenea, absolvenții LEADERS Academy beneficiază de un an de mentoring gratuit, realizat pe baza planului de acțiune realizat de aceștia la sfârșitul programului.

Printre invitații de anul acesta se numară: Dragoș Anastasiu, președinte TUI&Eurolines; Damian Drăghici, singurul român care a câștigat un Grammy, Silvia Ghiață, producatoarea showului Garantat 100% și Daniel Bichiș, romanul cu cele mai vechi ștate de serviciu în NLP.

SURSA: http://www.cariereonline.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…