Home La Brasov, teatrul e in sarbatoare

La Brasov, teatrul e in sarbatoare

2 min read
0
0
257

Pentru a 22-a oara are loc la Brasov Festivalul de Dramaturgie Contemporana organizat de Teatrul “Sica Alexandrescu”. Manifestarea se deschide maine cu spectacolul Teatrului de Comedie, “Cui i-e frica de Virginia Woolf?”, regia Gelu Colceag, cu Stefan Banica jr. si Emilia Popescu (foto) in rolurile principale

Trebuie spus ca in Brasov exista un public extraordinar care asteapta atat noile spectacole ale teatrului din acest oras, cat si montarile de la Bucuresti, aduse in festival in luna noiembrie a fiecarui an. De aceea, atunci cand sunt puse in vanzare biletele, acestea se epuizeaza foarte repede, mai ales daca spectacolele sunt realizate de regizori consacrati sau daca in distributie sunt actori-vedeta. In a doua zi a festivalului, spectatorii il vor putea vedea pe Horatiu Malaele in noul spectacol al Nationalului bucurestean, “Dineu cu prosti”, regia Ion Caramitru.

Programul cuprinde si titlurile: “39 de trepte”, regia Petre Bokor (Teatrul Nottara); “Arta”, regia Cristian Juncu (Teatrul Bulandra); “Ultimul mesaj al cosmonautului catre femeia pe care a iubit-o candva in fosta Uniune Sovietica”, regia Radu Afrim (Teatrul National Cluj-Napoca); “Dumnezeul de a doua zi”, regia Claudiu Goga (Teatrul Act); “Autostrada”, regia Adrian Iclenzan (Teatrul “Sica Alexandrescu”).

Ca la fie¬care editie, exista evenimente adiacente, publicul avand posibilitatea sa asiste si la spectacole-lectura, lansari si prezentari de noi volume de teatru sau la vernisarea unei expozitii de fotografie. In ultima zi a festivalului a fost programat un “spectacol de gala”, cu o exceptionala montare: “Sfarsit de partida”, in regia lui Alexandru Tocilescu, productie a Teatrului Metropolis.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…