Home Laboratorul de analize al Spitalului orăşenesc Sinaia a fost acreditat

Laboratorul de analize al Spitalului orăşenesc Sinaia a fost acreditat

2 min read
0
0
819

Eforturile susţinute întreprinse de noua conducere a Spitalului Orăşenesc Sinaia, cu suportul conducerii administraţiei locale, sub aripa căreia a fost direcţionat prin descentralizare, s-au concretizat. Pentru prima dată, o serie de 22 de analize şi investigaţii emise de laboratorul spitalului se aliniază standardelor de calitate şi corectitudine în domeniu.

Nu puţine au fost demersurile, însă au meritat cu prisosinţă, mai ales acum când au devenit certitudine, dovedind încă o dată că, pas cu pas, medicina practicată la Sinaia e una de calitate şi în continuă evoluţie.

“Laboratorul de analize din Sinaia a fost acreditat de către RENAR, un pas mare pentru spitalul sinăian. Este o carte de vizită excelentă pentru laboratorul spitalului, pentru că am reuşit să ne clasificăm la nivelul laboratoarelor private. Ne-am acreditat 22 de analize, dar acest lucru nu înseamnă că avem contract cu casa. Pentru a avea contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, trebuie să avem acreditate 40 de analize”, a declarat Alina Filip, managerul Spitalului Orăşenesc Sinaia.

Asociaţia de Acreditare din România, având acronimul RENAR, este o organizaţie neguvernamentală, fiind recunoscută oficial ca organism naţional de acreditare unic, în temeiul OG 23/2009 şi în baza prevederilor Regulamentului (CE) nr. 765/2008 şi funcţionează în coordonarea şi sub supravegherea Ministerului Economiei.

httpv://www.youtube.com/watch?v=jipRxUgsnQM

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…