Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Leadership în acţiune: simulări de business inedite la ediţia de colecţie LEADERS School

Leadership în acţiune: simulări de business inedite la ediţia de colecţie LEADERS School

8 min read
0
0
437

Se întâmplă şi în România!

De 5 ani, peste 270 de tineri români şi-au pus în practică abilităţile antreprenoriale şi de leadership prin intermediul unor simulări de business inedite, unice la nivel naţional. Sub directa îndrumare a unora dintre cei mai apreciaţi antreprenori din România, participanţii LEADERS School au avut ocazia de a dezvolta pentru o zi propriul business şi de a înfrunta provocările reale pe care acesta le presupune.

Simulările de business au oferit participanţilor provocări menite să contribuie la transformarea acestora în lideri de succes. De-a lungul timpului, viitorii lideri au muls văcuţe şi au creat un nou brand de lapte, au produs şi comercializat mici, turtă dulce sau primul card turistic al Braşovului, şi-au asumat rolul de fermieri sau manageri ai unei băcănii şi au oferit braşovenilor piese de teatru originale sau plimbări în caleaşcă.

Până în prezent, fiecare ediţie a programului a adus o nouă provocare.

Ediţia cu numărul 10 LEADERS School aduce însă o premieră în istoria programului: simularea de business se va repeta la alegerea publicului care poate vota online la www.leaders.ro/programe/leaders-school/simulari-de-afaceri/. Cea de a zecea generaţie de campioni în leadership va răspunde provocării simulării de business cea mai apreciată de public, aceasta rămânând ca şi până acum o surpriză până la final.

Şi de această dată acţiunile participanţilor se vor desfăşura sub atenta îndrumare a unuia dintre cei mai apreciaţi antreprenori români: Dragoş Anastasiu, Fondator Eurolines România şi Preşedinte TUI Travel Center. La origine medic, Dragoş Anastasiu conduce în prezent un grup de 14 firme cu aproximativ 570 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 15 milioane de euro. Acesta va oferi participanţilor suportul său pe toată durată simulării de business, va monitoriza întreaga activitate şi va oferi la final feedback şi recomandări personale.

„De fiecare dată plec de la LEADERS School încărcat cu energia tinerilor antreprenori. Salut această iniţiativă deoarece avem nevoie de antreprenori şi trebuie să găsim soluţii pentru ca tinerii să rămână în România” a declarat Dragoş Anastasiu.

Simularea de business pune participanţii în situaţii inedite, provocându-i să iasă din zona de confort şi să găsească soluţii inovative la problemele reale pe care le confruntă liderii în viaţa lor de zi cu zi. Astfel, aceştia pun în aplicare noţiuni de leadership personal şi al echipei şi învaţă cum să rezolve probleme de comunicare şi coordonare. De la producţia efectivă la partea de marketing, vânzare şi relaţia cu clienţii, participanţii au reuşit de-a lungul celor nouă ediţii LEADERS School să construiască afaceri profitabile într-o singură zi şi să demonstreze astfel abilităţile şi competenţele acumulate.

LEADERS School este mai mult decât o şcoală de leadership, oferind participanţilor nu doar bazele teoretice necesare pentru a deveni viitorii lideri ai României, ci şi exemple reale de succes, ateliere practice de leadership şi o simulare de business care aduce oportunitatea de a conduce propria afacere pentru o zi sub îndrumarea unor antreprenori consacraţi din România.

Cea de a zecea ediţie LEADERS School are loc în perioada 5-11 august la Hotel Orizontdin Predeal. Tinerii care sunt pregătiţi să răspundă provocărilor pregătite pentru ei de echipa LEADERS se pot înscrie pe site-ului programului www.leadersschool.ro. LEADERS School înseamnă inspiraţie, exemple de succes şi leadership în acţiune, iar paşii absolvenţilor vor fi ghidaţi ulterior până la vârsta de 25 de ani prin sesiuni de mentoring gratuite ce asigură formarea continuă şi dezvoltarea lor ca viitori lideri ai României!

Despre Fundaţia LEADERS

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi implicate către orientare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei LEADERS se numără Leadership Autentic, LEADERS Education, LEADERS School şi LEADERS Academy.

SURSA: http://www.romaniapozitiva.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…