Home Litoralul românesc, ocupat 100%

Litoralul românesc, ocupat 100%

2 min read
0
0
410

Litoralul Românesc înregistrează un grad de ocupare de aproape 100 % în acest weekend, conform informaţiilor furnizate de patronatele hoteliere şi de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). 

“În acest moment este aproape imposibil să găseşti camere libere pe litoral, iar acest fapt se datorează tarifelor şi ofertelor atractive de care turiştii au beneficiat în această perioadă, vremii frumoase, perioadei de concedii şi nu în ultimul rând campaniei de promovare a unei imagini şi atitudini pozitive faţă de Litoralul Românesc pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării (ALDD) o derulează permanent”, a declarat preşedintele ALDD, Corina Martin.

În plus, evenimentele organizate în perioada de sezon sunt esenţiale în completarea ofertei turistice, afirmă reprezentantul Asociaţiei.

Astfel, în perioada 10 iulie – 31 august, în staţiunea Jupiter se desfăşoară Maratonul Teatrelor, în 5-7 august în Mamaia are loc Fashion TV Summer Festival, în 10-15 august în Mangalia – Festivalul Mangalia, în data de 15 august în Constanţa-Mangalia are loc Ziua Marinei Române, 17-21 august în Jupiter – Festivalul de rock YouthRockFest, iar 21-29 august în Vama Veche se va desfăşura Festivalul Stufstock. Ultimul eveniment va avea loc în data 22-28 august, la Constanţa, Festivalul Naţional de Muzica Uşoară

SURSA: http://www.amosnews.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…