Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Magister organizeaza “Intalnirea Partenerilor 2011” la Predeal

Magister organizeaza “Intalnirea Partenerilor 2011” la Predeal

3 min read
0
0
164

Spre finalul unui an bogat in lansari si evenimente de succes, compania Magister isi invita partenerii la intalnirea anuala dedicata lor, pentru a sarbatori impreuna rezultatele de pana acum si pentru a crea premisele unui viitor si mai promitator. Astfel, in perioada 4-6 noiembrie 2011, la Hotelul “Rozmarin” din Predeal, va avea loc Intalnirea Partenerilor Magister 2011.

Evenimentul va cuprinde prezentari sustinute de reprezentantii Magister si de parteneri, o festivitate de premiere pentru cei mai dinamici parteneri Magister de anul acesta, precum si momente relaxante in jurul focului de tabara si la cina festiva.

Totodata, Magister va anunta primele detalii despre lansarea noii versiuni, a 10-a, a suitei de programe pentru retail SmartCash RMS.

La eveniment vor participa parteneri si dealeri Magister care au contribuit la succesul companiei de-a lungul celor aproape 10 ani de activitate. Printre invitati se numara companiile MB Distribution, Maguay, RRC, Valmed Freemex, Gip Tronic, Milo Trading, MB3 Modincom, Senior Software, Transart, Alt Cash si multi altii.

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine de retail mic/mediu, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite.

Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu opt produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.

Magister Software
Str. Dima Cristescu slt., nr.9B
Sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 031.8210150

Nume: Pojoranu Claudia
Companie: Magister Software
E-mail: marketing@magister.ro
Website: www.magister.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…