Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Mai aproape de “Naționalele de table” (VIDEO)

Mai aproape de “Naționalele de table” (VIDEO)

2 min read
0
0
613

Primul campionat de table organizat in statiunea Busteni se apropie de final. Pe parcursul a patru saptamâni, peste 60 de iubitori ai jocului cu zaruri s-au luptat pentru a obtine cat mai multe puncte care le vor permite calificarea in etapa nationala.

1425548_714301048647785_4578580707037458326_n

Etapele competiționale s-au desfășurat pe parcursul a patru săptămâni în fiecare zi de marți și miercuri, conform unui grafic stabilit în urma tragerii la sorți. Sistemul de joc adoptat a fost cel elvețian, care presupune aruncarea zarurilor printr-un toboggan special, câștigătorii fiind desemnați pe baza punctajului final și a meciurilor de departajare în caz de egalitate.

Concurenții spun că au avut parte de o competiție rară, foarte bine organizată, în cadrul căreia au socializat dar s-au și luptat din răsputeri, pentru fiecare punct.
Etapa locală a concursului va lua sfârșit în data de 12 decembrie, urmând ca primii 20 de jucători cu cel mai bun punctaj să participe la etapa finală care se va desfășura în premieră în stațiunea Bușteni. Aceasta va avea loc în perioada 18 – 21 decembrie și va aduce în fata tablelor de joc concurenții calificați în celelalte etape locale din toate colțurile țării.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…