Home Medalii pentru Komura Valenii de Munte, la Cupa Dinamo

Medalii pentru Komura Valenii de Munte, la Cupa Dinamo

1 min read
0
0
428

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea sectiei de karate in cadrul clubului Dinamo Bucuresti, gruparea din Capitala a organizat o competitie la care au participat 200 de sportivi de la echipe din tara, dar si din Bulgaria. Printre participanti s-au numarat si clubul Komura Valenii de Munte, condus de antrenorul Nicolae Patrascu, sportivii formatiei prahovene descurcandu-se foarte bine si mentinandu-se, astfel, pe o linie valorica ascendenta.


Clubul Komura Valenii de Munte a obtinut cinci medalii: una de aur, doua de argint si doua de bronz. Singura victorie trecuta in contul prahovenilor a fost realizata de catre Andreea Fitu, invingatoare la proba de kumite rezervata pentru minicadete.
In marea finala s-au mai calificat si Alexandra Popa si Eduard Voinea, amandoi la copii 3, in proba de kumite, acestia clasandu-se, insa, pe locul al doilea si adjudecandu-si medaliile de argint.
Pe ultima treapta a podiumului de premiere s-au situat Rita Constantin, la proba de kumite senioare, si Calin Gogan, la proba de kumite cadeti.
Petre APOSTOL

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …