Home Microsoft Online Services: sprijin de la profesionisti pentru companii

Microsoft Online Services: sprijin de la profesionisti pentru companii

5 min read
0
0
369

Advertorial: Microsoft Online Services reprezintă o sumă de servicii de comunicare și colaborare pentru companii, găzduite la Microsoft, oferite pe baza unui abonament și comercializate prin parteneri. Microsoft este lider în soluții pentru productivitatea organizațiilor și serviciile oferite prin Microsoft Online Services (e.g. Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online) integrează tehnologii de ultimă generație pentru poștă electronică, conferințe Web, mesagerie instantanee, colaborare cu documente și flux de lucru.

Business Online Services este un nou model de business pentru Microsoft. Este unul din pașii majori realizați în direcția Cloud Computing, cu focus pe flexibilitate, fezabilitate și productivitate. Acum, clienții au posibilitatea de a crea un mediu de comunicare și colaborare pentru toți angajații, fie ei mobili sau rezidenți. E o soluție care permite acces atât din biroul firmei, cât și din teritoriu, atunci când ești în deplasare și trebuie să te sincronizezi cu echipa centrală. O soluție pretabilă de la distribuție la retail, sectorul public, profesii liberale până la telemarketing sau manufacturing.

 

Beneficiind de tehnologii de ultimă generație și implementare rapidă, companiile pot maximiza resursele IT și reduce necesitatea investițiilor în infrastructură. Prin funcționalități complexe (Portal, ECM, Collaboration) și integrare ușoară și eficientă a infrastructurii existente, companiile pot beneficia de operațiuni securizate și productivitate crescută cu costuri reduse.

 

Beneficii pentru companii mici (5-24 PC-uri)
Companiile mici pot crește productivitatea prin implementarea celor mai recente tehnologii de comunicare și colaborare. Exchange Online, SharePoint Online, Live Meeting și Office Communications Online oferă soluții complexe de mesagerie, colaborare, web conferencing și prezență IM centralizată.

 

Beneficii pentru companii medii (25-499 PC-uri)
Modelul software as a service permite acestor companii să reducă costurile operaționale fără investiții anticipate, reducând în același timp riscurile și costurile de upgrade.

 

Beneficii pentru companii mari (cu peste 500 PC-uri)
Companiile mari care doresc să regândească partea de operațiuni și să atingă un nivel ridicat de eficientizare și optimizare a bugetului găsesc în Business Online Services soluția la această problemă.
BPOS oferă acestor clienți o infrastructură completă de comunicare și colaborare, adresându-se nevoilor de mesagerie, colaborare și comunicare în timp real, oferind în același timp protecție crescută împotriva spam-ului.

 

Suita Business Productivity Online Suite include următoarele soluții: Exchange Online, SharePoint Online, Office Communications Online si Office Live Meeting și este disponibilă în două versiuni: standard și dedicated.
Lista serviciilor disponibile poate fi consultată pe www.microsoft.com/online , cu posibilitate imediată de evaluare.(trial gratuit 30 de zile)

SURSA: http://ploiesti.time4news.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…