Home Breaking News Stiri Exclusive Mihaela RAŞCU: Trofeul „Aripi de primăvară”

Mihaela RAŞCU: Trofeul „Aripi de primăvară”

5 min read
0
0
514

Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureş, în parteneriat cu Fundaţia Transilvană ALPHA – Tg. Mureş, organizează în perioada 15 martie – 7 mai 2016, concursul internaţional de creaţie artistică pentru copii „Aripi de primăvară”.

LSR-FILIALA-MURES-wb

Concursul se desfăşoară pe două paliere, unul de creaţie literară iar celălalt de creaţie plastică şi are cinci secţiuni, delimitate pe grupe de vârste:

 • – 6 ani;
 • 6-10 ani;
 • 10-14 ani;
 • 14-18 ani;
 • 18+ ani (lucrările celor mari pentru cei mici)

Creaţiile literare, redactate cu diacritice în format Times New Roman, la 1,5 rânduri şi cu corp de literă 14, vor fi transmise până la data de 29 aprilie pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizând serviciile poştale la adresa fundaţiei: Fundaţia Transilvană ALPHA, Tg.Mureş, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mureş, cu menţiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMĂVARĂ” şi cu specificarea secţiunii în care se înscrie lucrarea.

Creaţiile plastice (desene, grafică, picture, colaje, fişe, etc.), realizate prin orice gen de tehnică pe format A4, vor fi transmise până pe data de 15 aprilie 2016 pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizând serviciile poştale la adresa fundaţiei: Fundaţia Transilvană ALPHA, Tg.Mureş, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mureş, cu menţiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMĂVARĂ” şi cu specificarea secţiunii în care se înscrie lucrarea.

Toate lucrările vor fi însoţite de o fişă personală a participantului la concurs, care va conţine următoarele date:

 • Nume şi prenume participant
 • Adresa de domiciliu
 • Nr. Telefon
 • Adresa email
 • Vârstă (unitatea de învăţământ, clasa/grupa, îndrumător – unde este cazul)
 • Acordul dreptului de publicare a materialului participant în concurs
 • Fotografie (format .jpg pentru cele transmise pe email)

Data limită a depunerii lucrărilor este 29 aprilie 2016. Jurizarea se va desfăşura în perioada 29 aprilie – 5 mai 2016, iar rezultatele finale vor fi comunicate până la data de 6 mai 2016. Atribuirea premiilor va avea loc într-un cadrul festiv, în data de 7 mai 2016, la sediul Fundaţiei Transilvane ALPHA.

Lucrările cele mai reprezentative, vor face parte dintr-o culegere care va fi pusă la dispoziţia participanţilor, cititorilor sau oricărei categorii de solicitanţi, la sediul Fundaţiei Transilvane ALPHA din Tg.Mureş sau prin intermediul Ligii Scriitorilor Români – Filiala Mureş.

Vă invităm deci, dragi copii, părinţi, fraţi, surori, mătuşi, bunici, cadre didactice, sau pur şi simplu persoană care ştie că are un talent literar sau plastic, fie că sunteţi în ţară, fie că valurile vieţii v-au purtat pe alte meleaguri, să ne încântaţi cu viziunea voastră asupra primăverii în toate sensurile ei posibile.

Mihaela RAŞCU

Târgu Mureş

5 martie 2016

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …