Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Miss Busteni si Regina Prahovei 2012 desemnate in premiera la Busteni (galerie foto & video)

Miss Busteni si Regina Prahovei 2012 desemnate in premiera la Busteni (galerie foto & video)

7 min read
0
0
1,608

Sala de spectacole a Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Buşteni s-a dovedit, pe 19 august 2012, neîncăpătoare. Două evenimente dedicate frumuseţii feminine: Miss Buşteni 2012şiRegina Prahovei 2012au fost organizate, în premieră, pe Valea Prahovei, iar organizatorii ( Centrul Regional de Resurse în Turism Bușteni prin Mihai Totpal si Fundația Miss Queen prin Sorin Popescu) şi-au propus ca iniţiativa lor să devina tradiţie.

Concurentele pentru cele două titluri au fost selectate, in special din judeţul Prahova. Tinere şi foarte sexy,  cele zece  participante la finala concursului  “Miss Buşteni & Regina Prahovei 2012” s-au străduit, timp de trei ore, să-i convingă pe membrii juriului că sunt unele dintre cele mai frumoase reprezentante ale judeţului Prahova. Emoţionate, tinerele  s-au aliniat pe scena Centrului Cultural, unde au trecut prin mai multe probe de foc ale finalei.

Proba incendiară a fost, fără îndoială, cea a costumelor de baie, în cadrul căreia fetele au avut ocazia să-şi etaleze formele, spre bucuria spectatorilor. Tinerele s-au întrecut în frumuseţe şi nu numai.

Concurentele au trebuit să treacă prin diferite probe, printre care şi o probă inedită, aceea în care “defilare pe busteni”, fetele fiind nevoite să păşească peste mai multe „felii” de buşteni aşezate din loc, în loc. Concurentele au defilat în costume de baie, dar şi în ţinute elegante, de seară.

Până la urmă, concurenta de 17 ani din Ploieşti – Sandra Veselin a obţinut coroniţa de Miss Buşteni, dar şi titlul de Miss Regina Prahovei. Pe locul doi sa clasat reprezentanta orasului Busteni – Deea Luana Iosif urmata indeaproape de Raluca Elena Parvu din Bucuresti, ocupand locul trei. Titlul de Miss Popularitate si locul 4 a fost adjudecat de o alta busteneanca Andra Diaconescu in timp ce locul 5 a fost acordat Eveninei Ionescu din Ploiesti.

Celelalte 5 superbe finaliste, frumoase reprezentante ale judetului Prahova, care nu au purtat esarfa de Miss Busteni au fost: Oana Claudia Nitoi, Denisa Simion, Laura Dragan, Raluca Dumitru si Andra Tania Haruno.

In timpul pauzelor de trecere la alta proba si in timpul pauzei de jurizare, pe scena Casei de Cultura din localitate au intretinut publicul tinerii si talentatii artisti locali Marius Barbu, Marius Verzea si Carmen Barcza.

Surpriza serii a fost tînăra artista de la Casa de Cultura a Studentilor, participanta la aceasta prima editie a concursului de Miss Busteni & Regina Prahovei 2012, cunoscuta interpreta Laura Dragan, care prin piesele interpretate a reusit sa ridice sala in picioare.

A fost o seară extraordinară şi mă simt minunat, fiindcă am trăit o experienţă de neuitat. M-am pregătit pentru acest concurs, iar fetele au fost foarte frumoase. Nu m-am aşteptat să ies chiar eu Miss Buşteni şi Miss Regina Prahovei. Fac modeling de peste un an şi intenţionez să fac o carieră în această meserie.”, ne-a spus Sandra Veselin, câştigătoarea concursurilor.

Misiunea organizatorilor nu a fost una tocmai uşoară, mai ales că probele le-au solicitat la maxim pe concurente.

Pentru prima ediţie a acestor concursuri, noi, ca organizatori, considerăm că totul a ieşit bine. Publicul numeros a fost extraordinar, iar fetele s-au descurcat foarte bine pe scenă. Suntem mândri de aceste proiecte şi sperăm că aceste concursuri să devină o tradiţie, aici, la Buşteni.”, a declarat Mihai Mircea Totpal, unul dintre organizatori.

Fundatia Miss Queen”, deţinătoarea brandurilor pentru aceste concursuri de frumuseţe, se poate lăuda şi cu organizarea altor evenimente de gen, în Europa, cum ar fi: “Miss Austria”, “Queen of Europe” sau “Running Queen”. Organizatorii şi-au propus ca pe viitor să dezvolte astfel de concursuri, în toate staţiunile de pe Valea Prahovei şi nu numai.

 CLICK pe cele doua link-uri de mai jos pentru Galerie FOTO :

1. Galerie foto cu imagini din timpul concursului

2. Galerie foto cu imagini din culisele evenimentului

*************

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

No Comments

  1. Mihai Totpal

    30 august 2012 at 3:29 PM

    VIDEO nou de la eveniment:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…