Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Motive pentru o locuinta de vacanta la munte

Motive pentru o locuinta de vacanta la munte

2 min read
0
0
537

O locuinta la munte este, fara indoiala, o idee cu care cei mai multi romani au cochetat, insa de cele mai multe ori preturile ridicate au reprezentat un impediment.

Tocmai din acest motiv, compania Italiana Edilizia a dezvoltat complexul Clabucet Residence din Predeal, oferind preturi accesibile oricarei familii. Preturile mai mici, linistea si aerul curat, alternativa ideala la hotel, copii mai fericiti, toate acestea fac din locuinta de vacanta la munte o adevarata investitie, deoarece poate aduce venituri suplimentare din inchirierea locuintei in perioada in care aceasta nu este ocupata de proprietari,  o parte din investitie fiind astfel recuperata treptat.

Preturile la complexul Clabucet Resinence din Predeal sunt cuprinse intre 50.000 de euro, pentru o garsoniera, si 90.000 de euro, pentru un apartament de trei camere. Conform declaratiilor Ioanei Ciocirlan, responsabil relatii cu clientii pentru Italiana Edilizia, apartamentele sunt mult mai cautate decat casele de vacanta datorita pretului de achizitie si a costurilor mici de intretinere. In plus, apartamentele din complexurile rezidentiale au siguranta sporita fiind supravegheate chiar daca proprietarii nu locuiesc permanent. Proiectul dispune de 40 apartamente cu suprafete cuprinse intre 58 de metri patrati si 140 de metri patrati si este situat la aproximativ 600 de metri de Gara Predeal si la doar 200 m de partia de schi. Clabucet Residence este format din doua cladiri tip parter + 3 etaje cu o suprafata construita de 3.000 mp.

SURSA: http://www.casamea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…