Home Mr.Gay Europe, ales sub pază la Poiana Braşov

Mr.Gay Europe, ales sub pază la Poiana Braşov

4 min read
0
0
600

Poliţişti şi jandarmi au păzit sâmbătă seara homosexuali români şi străini adunaţi în clubul Avalanche din Poiana Braşov să-şi desemneze alesul: cel mai frumos bărbat iubitor de acelaşi sex cu el.

Poiana Braşov a fost plină sâmbătă seara, de poliţişti şi jandarmi şi nu pentru că prin staţiune ar fi trecut vreo vreo coloană oficială sau vreo delegaţie străină, ci pentru că, în clubul „Avalanche”, s-a ales cel mai frumos homosexual din Europa, scrie click.ro. Câştigătorul concursului “Mister Gay Europe 2011” a fost desemnat departe de ochii lumii. Presa nu a avut deloc acces în club, iar intrarea a fost păzită de bodyguarzi şi vizavi de club au stat în permanenţă poliţişti şi jandarmi. Aceştia au patrulat în zonă, după ce reprezentanţii Organizaţiei “Noua Dreaptă” de la Braşov au ameninţat că vor face un marş de protest împotriva homosexualilor.

Premiul a fost câştigat de un italian, Giulo Spatola, de 26 de ani, producător de filme şi manager al unui hotel. El a fost urmat în clasament de suedezul Christo Willesen (25 de ani) şi irlandezul Barry „Baz” Francis Gouldsbury (27 de ani). Reprezentantul României în concurs, Nicu Manea, a câştigat proba de popularitate, şi a ocupat locul II la proba de talente şi locul III la proba costumelor de baie.

Sursă foto: mrgayeurope.net

Reprezentantul Italiei este noul Mr. Gay Europa

Giulio Spatola, din Italia, în vârstă de 26 de ani, a fost ales sâmbătă seară, Mister Gay Europa 2010-2011. El a fost urmat în clasament de suedezul Christo Willesen (25 de ani) și irlandezul Barry “Baz” Francis Gouldsbury (27 de ani).

Reprezentantul României la concursul găzduit de clubul Avalanche din Poiana Brașov, Nicu Manea, a câștigat proba de popularitate, fiind cel mai votat concurent pe Internet. De asemenea, Manea a ocupat locul 2 la proba de talente și locul 3 la proba costumelor de baie.

Iată lista premiilor de la Mr. Gay Europe 2010-2011:

Talent:

1. Mr. Gay Turcia

2. Mr. Gay România

3. Mr. Gay Suedia

4. Mr. Gay Italia

5. Mr. Gay Franța

Popularitate:

1. Mr. Gay Romania

2. Mr. Gay Italia

3. Mr. Gay Irlanda

Proba costumului de baie:

1. Mr. Gay Italia

2. Mr. Gay Suedia

3. Mr. Gay Romania

Proba interviului:

1. Mr. Gay Italia

2. Mr. Gay Norvegia

3. Mr. Gay Irlanda

Proba discursului despre o cauză care i-a inspirat:

1. Mr. Gay Italia

2. Mr. Gay Irlanda

3. Mr. Gay Islanda

Mai mult: Libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…