Home Mr. Mitică, mascota oficială a Bucureștiului

Mr. Mitică, mascota oficială a Bucureștiului

2 min read
0
0
172

Mitică de Bucureşti este noua mascotă a Capitalei. Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti (ATMB) a desemnat ieri câştigătorul concursului de caricaturi pentru personajul reprezentativ al oraşului.

Câştigătoare a fost Roxana Maria Clain.  “Mitică de Bucureşti este un boem:  dimineaţa citeşte ziarul în Cişmigiu, la prânz împunge cu bastonul aleile Centrului Vechi, iar seara cinează la Capşa…Mitica este ominprezent. Viziteză târguri, expoziţii, merge prin cazinouri sau la evenimente mondene. Defecte? Vorbeşte mult…mult…e sfătos…pentru că Mitică este îndrăgostit….Este îndrăgostit de Bucureşti”, astfel şi-a descris Roxana Maria Clain personajul pe care l-a prezentat în concursul iniţiat de ATMB şi care a şi fost desemnat câştigător.

Potrivit lui Carmen Pavel, vicepreşedinte ATMB prezentarea oficială a mascotei va fi făcută la Târgul de Turism de la Romexpo, care va avea loc la sfârşitul acestei luni, iar după aceea el va fi pus pe tricouri, şepci, căni şi alte suveniruri. “Vrem ca noua mascotă să-i atragă pe turişti. Era normal să avem un personaj reprezentativ, aşa cum au multe capitale şi oraşe europene”, ne-a declarat, în exclusivitate, Carmen Pavel.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…