Home Muzeul National Peles anunta lansarea oficiala a paginii de Facebook a Castelului Peles

Muzeul National Peles anunta lansarea oficiala a paginii de Facebook a Castelului Peles

3 min read
0
0
276
Dezvoltata pentru a ajuta noua generatie sa descopere istoria regalitatii romaniei, arhitectura neo-renasterii germane si obiectele de arta decorativa a secolelor XVI – XX.
Prezenta online, prin site-ul oficial si pagina de Facebook a Muzeului National Peles include:
– concerte de muzica clasica alaturi de parteneri precum Radio Romania Cultural si Muzical.
– fiecare luna aduce in prim-plan un nou exponat prin sectiunea “Obiectul Lunii”, unde muzeografii prezinta in detaliu cate o piesa unica din depozitele muzeului.
– personalitatile epocii sunt prezentate in detaliu. Aflati mai multe despre regele Carol, regele Ferdinand, regele Carol al II-lea, regina Maria sau regina Elisabeta alaturi de articole scrise de experti.
– peste 60.000 de obiecte de arta numesc Muzeul National Peles “acasa”, iar numai o parte din ele sunt in expozitia permanenta. Descoperiti colectiile muzeului in intregime alaturi de muzeografii nostri. In fiecare luna o noua colectie! De la impresionanta colectie de peste 4000 de arme, la cea de vitralii, pictura sau ceramica, piesele cele mai reprezentative ale fiecaruia sunt la dispozitia dumneavoastra pe site-ul muzeului.
– scurt-metraje artistice, inregistrarile video ale concertelor si galeriile de fotografii sunt si ele la dispozitia vizitatorilor site-ului Castelului Peles.
– peste 20 de imagini panoramice de 360 de grade formeaza turul virtual al castelelor Peles si Pelisor – toate accesibile gratuit de pe site-ul muzeului – gata sa va indemne sa (re)vizitati Sinaia si atmosfera unica de la acest muzeu.
Toate acestea si nu numai sunt prezentate pe noua pagina oficiala de Facebook a Muzeului National Peles – mult mai accesibila unei noi generatii care da in fiecare zi dovada de entuziasm pentru cultura, arta si istoria tarii. 
Vizitati pagina de Facebook a Muzeului National Peles: http://www.facebook.com/muzeulnationalpeles
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …