Home Muzeul National Peles anunta lansarea oficiala a paginii de Facebook a Castelului Peles

Muzeul National Peles anunta lansarea oficiala a paginii de Facebook a Castelului Peles

3 min read
0
0
436
Dezvoltata pentru a ajuta noua generatie sa descopere istoria regalitatii romaniei, arhitectura neo-renasterii germane si obiectele de arta decorativa a secolelor XVI – XX.
Prezenta online, prin site-ul oficial si pagina de Facebook a Muzeului National Peles include:
– concerte de muzica clasica alaturi de parteneri precum Radio Romania Cultural si Muzical.
– fiecare luna aduce in prim-plan un nou exponat prin sectiunea “Obiectul Lunii”, unde muzeografii prezinta in detaliu cate o piesa unica din depozitele muzeului.
– personalitatile epocii sunt prezentate in detaliu. Aflati mai multe despre regele Carol, regele Ferdinand, regele Carol al II-lea, regina Maria sau regina Elisabeta alaturi de articole scrise de experti.
– peste 60.000 de obiecte de arta numesc Muzeul National Peles “acasa”, iar numai o parte din ele sunt in expozitia permanenta. Descoperiti colectiile muzeului in intregime alaturi de muzeografii nostri. In fiecare luna o noua colectie! De la impresionanta colectie de peste 4000 de arme, la cea de vitralii, pictura sau ceramica, piesele cele mai reprezentative ale fiecaruia sunt la dispozitia dumneavoastra pe site-ul muzeului.
– scurt-metraje artistice, inregistrarile video ale concertelor si galeriile de fotografii sunt si ele la dispozitia vizitatorilor site-ului Castelului Peles.
– peste 20 de imagini panoramice de 360 de grade formeaza turul virtual al castelelor Peles si Pelisor – toate accesibile gratuit de pe site-ul muzeului – gata sa va indemne sa (re)vizitati Sinaia si atmosfera unica de la acest muzeu.
Toate acestea si nu numai sunt prezentate pe noua pagina oficiala de Facebook a Muzeului National Peles – mult mai accesibila unei noi generatii care da in fiecare zi dovada de entuziasm pentru cultura, arta si istoria tarii. 
Vizitati pagina de Facebook a Muzeului National Peles: http://www.facebook.com/muzeulnationalpeles
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…