Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Muzeul National Peles organizeaza Concursului National “Carmen Sylva” pentru Tinere Talente – Editia 2013

Muzeul National Peles organizeaza Concursului National “Carmen Sylva” pentru Tinere Talente – Editia 2013

1 min read
0
0
177

Copiii si tinerii care doresc sa participe la editia din 2013 a Concursului National “Carmen Sylva” pentru Tinere Talente organizat de Muzeul National Peles se mai pot inscrie pana pe 28 februarie 2013, disciplinele de concurs fiind: desen, pictura, gravura, sculptura si fotografie.

Competitia este deschisa elevilor din clasele V – XII de la scoli de arta din tara. In perioada 1– 30 martie vor avea loc preselectia si jurizarea lucrarilor. Juriul va desemna cate trei castigatori la fiecare disciplina de concurs si pentru fiecare categorie de participanti (clasele V – VIII -categoria I si clasele IX – XII – categoria II) – in total 30 de tineri. Premiul concursului va consta in promovarea castigatorilor, prin amenajarea la Castelul Pelisor a unei expozitii temporare cu lucrarile acestora, pe durata a 30 de zile. Vernisajul expozitiei va avea loc sambata, 27 aprilie. Participarea la concurs este gratuita.

Prezentarea Concursului

Regulamentul Concursului

Formularul de Inscriere

SURSA: http://peles.ro/

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…