Home Muzică, dans şi distracţie la maxim la banchetul claselor a VIII-a

Muzică, dans şi distracţie la maxim la banchetul claselor a VIII-a

6 min read
0
0
276

Absolvenţii de gimnaziu de la Şcoala George Enescu au lăsat deoparte, pentru o seară, cărţile, caietele şi grija apropiatei admiteri la liceu şi au petrecut alături de profesori şi părinţi. Banchetul de sfârşit de clasa a VIII-a a avut loc la un local din oraş, unde distracţia a fost cuvântul de ordine. Despărţirea de colegi şi dascăli, după opt ani de şcoală, nu a fost însă lipsită de emoţie.

Rodica Rădulescu, directorul Şcolii George Enescu le-a mulţumit profesorilor pentru dăruire şi părinţilor pentru că au fost mereu alături de şcoală. „Sunt ultimele zile din ultimul semestru, din ultimul an de gimnaziu. Ani de o frumuseţe tulburătoare ce rămân unici în viaţa fiecăruia dintre noi, sunt anii primelor întrebări şi emoţii, anii de care ne leagă amintiri frumoase sau mai puţin frumoase. Dragi elevi, vă urez mult succes în continuare, să nu uitaţi de unde aţi plecat, să ajungeţi acolo unde v-aţi propus, să prindeţi aripi şi să zburaţi cât mai sus”, a fost mesajul transmis de Rodica Rădulescu.

Invitatul special al serii a fost primarul Vlad Oprea. „Vin, de fiecare dată, cu mare plăcere alături de elevii din Sinaia, la toate activităţile lor. Acest banchet semnifică începutul unei noi perioade din viaţa lor, cea de licean. Ştiu că îşi vor aminti mereu cu plăcere de Şcoala George Enescu, de profesorii de aici, iar această seară va fi, pentru mult timp, cea mai frumoasă din viaţa lor”, a spus Vlad Oprea.

Absolvenţii s-au prezentat în faţa invitaţilor, apoi au dansat primul lor vals, plini de emoţie. Perechile s-au pregătit mult pentru acest moment, aşa că totul le-a ieşit aşa cum şi-au dorit.

Lăbuşcă Ioana: „Acest Banchet este un moment de care îmi voi aduce aminte mult timp de acum înainte. Este totuşi şi trist pentru că ne despărţim de colegi. Banchetul este foarte frumos şi am muncit mult să iasă foarte bine. Primul vals a fost foarte emoţionant, dar odată ce am început dansul, am trecut peste toate emoţiile”.

Mitran Teodora: „Pentru mine Banchetul reprezintă un moment unic în viaţă şi foarte emoţionant. Este un moment destul de trist, pentru că ne luăm la revedere de la colegi. Am fost opt ani împreună, iar despărţirea este destul de grea. A fost primul dans al nostru, am muncit foarte mult pentru el şi sper că a plăcut, chiar dacă ne-am încurcat puţin”.

Popescu Vladimir: „Acest Banchet este un mod de a ne lua rămas bun de la colegi şi îmi voi aduce aminte cu foarte mare plăcere de aceste momente. Primul vals ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine, chiar dacă suntem la sfârşit de an. Ne-am distrat foarte bine şi sper că vom face acest lucru şi în continuare”.

Popescu Ştefania: „Banchetul este foarte frumos, ne simţim foarte bine şi ne distrăm. Îmi pare foarte rău că mă despart de colegi, aş vrea să mai fiu alături de ei. Intrarea a fost minunată”.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…