Home Nicolae Geantă a lansat a patra carte, în preajma Zilei Câmpinei

Nicolae Geantă a lansat a patra carte, în preajma Zilei Câmpinei

3 min read
0
0
325
Este al patrulea an consecutiv în care Nicolae Geantă, profesor de geografie la Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” din Câmpina, lansează un volum cu ocazia Zilei Câmpinei. Şi de această dată, volumul lansat a purtat un nume destul de cpmplicat „Dinamica restructurării postdecembriste în municipiul Câmpina şi arealul său adiacent”.
Nicolae Geantă şi-a început prezentarea cu o critică destul de severă la adresa administraţiei locale: „Acum patru ani, când am lansat primul volum, mi s-a spus că nu mai am loc pe ordinea de zi, apoi, am vorbit mai din timp şi timp de doi ani am putut să lansez volumele mele cu ocazia Zilei Câmpinei. Acum, am sunat din nou încă dinainte de Crăciun, dar mi s-a spus că nu mai am loc pe ordinea de zi. 600 de câmpineni dacă ar vrea să-şi lanseze câte un volum de Ziua Câmpinei, toţi ar trebui să aibă dreptul de a face acest lucru şi ar trebui să fie loc pentru toţi”.
Aceasta a fost şi explicaţia pentru care lansarea volumului lui Nicolae Geantă nu s-a mai realizat la acţiunile organizate de administraţia locală, ci în amfiteatrul Colegiului Tehnic „Constantin Istrati”, vineri, 7 ianuarie. Şi în privinţa datei, Geantă şi-a arătat nemulţumirea: „Nu înţeleg de ce nu sărbătorim Ziua Câmpinei pe 8 ianuarie, ci în altă zi, în funcţie de cum pică bine unora. Dacă sărbătoarea Crăciunului pică marţi, ce, noi o sărbătorim sâmbăta sau în altă zi?!”
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…