Home Breaking News Stiri Externe Arca lui Noe, varianta 2011 – vezi aici cum arata !

Arca lui Noe, varianta 2011 – vezi aici cum arata !

6 min read
0
0
207

In anul 2011, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in Romania si-i zice:

Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile!

Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina.

Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ???

– Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp …

  • Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele de inaltime.
  • Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut.
  • Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.
  • Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mica, inseamna cruzime asupra lor.
  • Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului.
  • Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructie copiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce.
  • Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustin ei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie.

– Deci Doamne iarta-ma dar, imi  trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis.

Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nou aparu stralucitor pe cer.

– Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ?
– Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte…

*****

Arca lui Noe, varianta 2011

– Oraşul rezistent la calamităţi naturale –


*****

Calamităţile naturale din ultima perioadă au inspirat o echipă de designeri din Boston să conceapă oraşul plutitor, rezistent la calamităţi naturale, conform Daily Mail.

Mai concret, proiectul se întinde pe 30 de milioane de metri pătraţi şi este proiectat pentru a găzdui până la 40.000 de locuitori.

Acesta este dotat cu tot ceea ce ar putea să se găsească într-un oraş obişnuit, de la hoteluri până la magazine, cazinouri şi şcoli

“Arca lui Noe”, cum a fost denumit, teoretic poate înfrunta cele mai teribile uragane, datorită structurii sale triunghiulare, care permite vântului să treacă prin mijlocul său liber.

Super-oraşul este proiectat să plutească într-o poziţie fixă, în interiorul unui bazin umplut cu apă.

SURSA: http://www.antena3.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Centrale pe peleti eficiente – ce sunt peletii?

În ziua de astăzi avem la dispoziţie o mulţime de modalităţi de încălzire a locuinţei noas…