Home Noi vedete au devenit sustinatorii campaniei “Let’s Do It, Romania!”

Noi vedete au devenit sustinatorii campaniei “Let’s Do It, Romania!”

5 min read
0
0
363

Trupele Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan şi Kumm au devenit ambasadori ai proiectului “Let’s Do It, Romania!”, alăturându-se unor vedete precum Smiley, Leonard Doroftei, Holograf şi Adrian Despot, informează un comunicat.

“Cred că asta e una dintre puţinele şanse să arătăm că suntem mai buni decât cred alţii că suntem”, a declarar Cornel, liderul trupei Vunk.

La rândul său, Călin Goia de la Voltaj a vorbit despre necesitatea “Let’s Do It, Romania!”. “România se află sub un munte de PET-uri! Ar fi bine ca proiectul să aibă o anumită ciclicitate, să devină o obişnuinţă şi, cu timpul, lumea se va schimba”, a declarat Călin Goia.

“Îmi place «Let’s Do It, Romania!» pentru că dă ocazia tuturor românilor să fie uniţi şi să demonstreze că le pasă de viitor şi că pun şi mâna la treabă, nu doar vorbesc foarte, foarte mult! Împreună, noi, toţi românii, pe 25 septembrie, vom da o şansă viitorului să fie mult mai verde!”, a spus şi Zoli de la Sistem.

“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi, 25 septembrie, în derularea acestei acţiuni fiind cooptaţi un număr mare de voluntari, cetăţeni şi instituţii publice.

SURSA: http://www.mediafax.ro

Au mai ramas 5 zile pana la Curatenia Nationala din data de 25 septembrie si tot mai multe vedete din tara noastra spun “da” proiectului “Let’s Do It, Romania!“, arata un comunicat remis StiriDeBine.

Dupa nume mari precum Smiley, Leonard Doroftei, Holograf si Adrian Despot, cinci noi trupe devin acum ambasadori ai campaniei Let’s Do It, Romania! si transmit un mesaj de mobilizare fanilor lor din intreaga tara: Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan, KUMM vor face curatenie pe 25 septembrie!

Cred ca asta e una dintre putinele sanse sa aratam ca suntem mai buni decat cred altii ca suntem“, a raspuns Cornel, liderul trupei Vunk, la intrebarea “De ce ar trebui sa iasa lumea la curatenie pe 25 septembrie?”

Calin de la Voltaj a povestit despre necesitatea “Let’s Do It, Romania!“: “Romania se afla sub un munte de PET-uri! Ar fi bine ca proiectul sa aiba o anumita ciclicitate, sa devina o obisnuinta si cu timpul lumea se va schimba“, a spus Calin.

Imi place “Let’s Do It, Romania!” pentru ca da ocazia tuturor romanilor sa fie uniti si sa demonstreze ca le pasa de viitor si ca pun si mana la treaba, nu doar vorbesc foarte foarte mult! Impreuna, noi, toti romanii, pe 25 septembrie, vom da o sansa viitorului, sa fie mult mai verde!“, a spus si Zoli de la Sistem.

Pe 25 septembrie, nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie in cadrul campaniei “Let’s Do It, Romania!”.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…